PRINCIPAT D'ANDORRA

PAS DE LA CASA

Estem oberts tots els dies de l’any*

*Excepte 1/1, 14/3, 8/9, 25/12. River Centre Comercial tanca també el darrer dissabte del mes de juny. Horari detallat a cada punt de venda.

Central de compres i logística

Centralitzem les compres que arriben diàriament als nostres punts de venda, a través d’una logística pròpia.

Supermercats i proximitat

Botigues amb assortiments més acurats i diferenciats, alguns dels quals són de proximitat.

Comerços especialitzats

Investiguem noves línies de negoci per tal d’adaptar-nos a les tendències del sector i a les demandes dels clients.

La Cava Royal

L’any 2021 s’obre el primer punt de venda especialitzat en alcohols, tabac i cigars, amb una decoració i concepte totalment diferents

Granier

L’any 2018, vam signar un acord de col·laboració comercial amb Granier, cadena de fleques de proximitat líder a Espanya fundada l’any 2010, per establir en exclusiva una dotzena de Bakery Coffee per tot el territori andorrà. Bakery Coffee és un concepte de cafeteria urbana amb exposició i degustació de pa i brioixeria que ofereix una àmplia varietat de productes amb la màxima qualitat i el millor preu.

Royal Cigar

El tabac és un dels motors econòmics d’Andorra i el principal conreu de l’agricultura del Principat. Des de l’any 1999, els treballadors dels nostres dos establiments Royal Cigar han rebut formació específica, son experts en tabac i el tracten com una planta sagrada que s’ha de respectar amb cura i responsabilitat.

Per a nosaltres, com deia el dramaturg francès Thomas Corneille, “digui el que digui Aristòtil i la seva docta càbala, el tabac és diví i no hi ha res que se li iguali”. Per això, al Grup Hiper Pas recuperem l’art de fumar i la cerimònia del tabac durant la qual s’ha d’escollir un cigar excel·lent, tallar-lo i encendre’l de manera adequada per gaudir-lo després al màxim amb tots els nostres sentits.

També assessorem els nostres clients, perquè tinguin una experiència de compra única de les principals marques internacionals de cigars (Cohiba, Partagas o Montecristo) i cigarretes (Austin, Elyxir...) i de tot tipus d’articles relacionats amb el tabac.

Merca Center Ski

Aquest establiment dedicat a la venda i al lloguer de material esportiu d’esquí i de muntanya, al Pas de la Casa, es va obrir el desembre del 2019.

Ofereix un extens assortiment de tèxtil (pantalons, anoracs, jaquetes...) i accessoris de moda (barrets, bufandes, guants, bosses...), així com material per a l’esquí i la muntanya (esquís, taules de snow, cascs, ulleres, màscares, bastons...), de la ma de les marques més pioneres i reconegudes al sector com son: Rossignol, Black Diamond, Briko, Dynastar, Giro, Lange, Protest i Spyder.The Pretty Hair

L’any 2016 vam obrir aquest establiment especialitzat en productes capil·lars professionals, on es poden trobar les marques més punteres del sector com L’Oréal, Kérastase, Moroccanoil, Lola, GHD, Wella o Redken.

De la mà de les seves expertes en bellesa i després d’un diagnosi personalitzat, els clients reben el consell que millor s’ajusta a les necessitats del seu cabell.

Durant 2019 i, amb la finalitat d’oferir un ventall més ampli de productes, s’han incorporat marques de maquillatge professional com Essence, Catrice o Sleek; així com d’accessoris, com són UBU, Ecotools i Real Techniques.

Action

L’any 2021 incorporem el primer punt de venda especialitzat en electrònica, multimèdia, telefonia, tecnologia i petit aparell elèctric.

Centre Comercial

River Centre Comercial ofereix una gran varietat de productes i serveis, a domicili, venda on line i de recollida de la compra.