OFERTES VIGENTS

Treballar al Grup Hiper Pas és formar part d’una empresa que valora els seus treballadors, oferint-los veritables carreres dins la companyia, ja que la formació continuada és un pilar fonamental del nostre Grup i clau pel desenvolupament personal i professional dels nostres col·laboradors.

Vols treballar amb nosaltres?

Si t’interessa treballar en un Grup amb més de 40 anys d’història que es troba en ple procés d’expansió, inscriu-te aquí.

Formació contínua i plans de carrera

Per a Grup Hiper Pas, la formació contínua dels nostres treballadors és molt important, perquè els nostres empleats puguin tenir una evolució personal i professional i, al llarg de la seva vida laboral, es puguin anar formant en les tendències del sector, conèixer nous productes i marques i, al mateix temps, desenvolupar competències professionals en idiomes, tecnologia, tècniques de venda -entre d’altres- i així donar la millor atenció als nostres clients.

Grup Hiper Pas és una empresa andorrana amb mides grans on hi ha moltes oportunitats laborals que, sempre que és possible, les cobrim amb els nostres propis treballadors, tenint en compte que la promoció interna és cabdal per al nostre Grup.

Contacte de RRHH

Si vols posar-te en contacte amb el nostre departament de Recursos Humans, pots fer-ho mitjançant:

+376 735 050