Tres maneres saludables de menjar Hummus

L'Hummus és un puré de cigrons amb alguns ingredients més, que té el seu origen en l'Antic Egipte i que avui dia és fonamental en la nostra gastronomia. Encara que el pots comprar ja fet en els nostres punts de venda, també el pots preparat tu mateix a casa, ja que és molt senzill de cuinar-lo. Només necessites ingredients que també pots comprar als nostres establiments, com cigrons, tahini, all, pebre vermell, comins i una mica de suc de llimona.

A més d’estar boníssim, el millor de l’hummus és que és molt saludable. És baix en greix i ric en ferro, àcid fòlic i vitamines B6 i C. A més, conté molta proteïna, fibra, zinc i calci, entre d’altres.

Quan pots menjar hummus? Nosaltres te’l recomanem per esmorzar, untat en pa. A l’aperitiu, com una opció per ‘dipear’ amb verdures crues tallades a tires. També és idoni per untar sandvitxos, canapès i, fins i tot, per posar damunt l’amanida. En qualsevol menjar, és una magnífica manera de menjar llegums, tan importants en l’alimentació saludable i equilibrada de grans i de petits.

Menja sa amb Grup Hiper Pas!