Tots junts podem reduir el malbaratament alimentari

A Grup Hiper Pas, t’ajudem a estalviar cada dia, amb els nostres preus irresistibles, les nostres ofertes... I, també, amb un ampli assortiment de recipients, perquè puguis allargar la vida als teus aliments.

Anota aquests consells!

La data de caducitat indica el moment en què un producte deixa de poder-se consumir, en concret, en aliments de vida curta i que es fan malbé fàcilment, com peix, carn picada, pollastre cru, etc. No els llencis! Cuina’ls abans de la data i congela’ls.

La data de consum preferent indica el dia fins el qual el producte manté intactes totes les seves propietats (sabor, olor, color, textura). Passada aquesta data, continua sent segur si s'ha conservat adequadament i l'envàs està intacte. Això sí, cal seguir les instruccions que s’indiquen de “consumir en X dies després de l’obertura”. La solem veure en aliments com el cafè, els llegums secs, les conserves, la pasta seca, l'arròs, la xocolata…

Saps què significa aquesta icona? Grup Hiper Pas malbaratament alimentari Alguns productes de cosmètica, tractament capil·lar i perfumeria la porten. No ens mostren la data de caducitat, sinó el temps durant el qual podem usar el producte una vegada obert. Tingues-ho en compte!