Tornada a l’escola amb els millors preus!

En poques setmanes comença de nou l’escola i hem de tenir-ho tot enllestit: material, llibres de text, calçat, roba i bata marcades amb el nom del nostre fill o filla...

Recorda que a River Centre Comercial, t’oferim una completa gamma de material escolar: llibretes, bolígrafs, carpetes, estotjos... I, també, de motxilles amb o sense rodes, però sempre de les seves marques favorites i amb els seus personatges preferits.

I, per als alumnes més grans que ja necessiten d’aparells tecnològics, trobaràs tablets, ordinadors portàtils, llapis de memòria USB i auriculars de les marques més punteres del sector.

Recorda que, a més del material escolar, és fonamental que vagis acostumant el teu fill o filla a reprendre l’horari acadèmic, poc a poc i almenys una setmana abans de tornar al col·legi. I, també, que si ha de començar en una nova escola, parlis amb ell o ella de tot el que això li suposa, des d’un punt de vista positiu, com ara: els nous amics i amigues que farà, les experiències emocionants que podrà viure, etc.

Des de Grup Hiper Pas us desitgem una molt bona tornada a l’escola!