Tornada a l’escola amb els millors preus!

En pocs dies, comença de nou l’escola i hem de tenir-ho tot enllestit: material, llibres de text, calçat, roba i bata marcades amb el nom del nostre fill...

Recorda que a River Centre Comercial, t’oferim una completa gamma de material escolar: llibretes, bolígrafs, carpetes, estotjos... I, també, de motxilles amb o sense rodes, però sempre de les seves marques favorites i amb els seus personatges preferits.

I, per als alumnes més grans que ja necessiten d’aparells tecnològics, trobaràs ipads, ordinadors portàtils, llapis de memòria USB. I, també, auriculars de les marques més punteres del sector.

Recorda que, a més del material escolar, és fonamental que vagis acostumant el teu fill a reprendre l’horari acadèmic. Poc a poc i almenys una setmana abans de tornar al col·legi. I, també, que si ha de començar en una nova escola, parlis amb ell de tot el que això suposa per a ell, des d’un punt de vista positiu, com ara: els nous amics que farà, les experiències emocionants que podrà viure, etc.

Des de Grup Hiper Pas us desitgem una molt bona tornada a l’escola!