Recomanacions post vacances

Acabar les vacances, tornar a la feina, a l’escola, a la rutina, pensar en la tardor… pot provocar el conegut síndrome postvacacional. No cal aclaparar-se i en aquest sentit, des de Grup Hiper Pas t’oferim unes recomanacions per agafar forces i reprendre el dia a dia d’una manera més positiva:

1- Una escapada de cap de setmana

Sigui la muntanya, la platja, una ciutat o poble d’interior, planifica alguna escapada de cap de setmana. T’ajudarà a desconnectar i conèixer nous llocs.

  • - Escull un destí que t’agradi a tu i a la família.
  • - Planifiqueu junts el viatge: transport, llocs a visitar, restaurants, hotels, etc.
  • - Prepareu la bossa amb la roba i el calçat necessaris per a l’època de l’any

Una vegada a lloc, gaudiu dels dos dies i recordeu: un viatge es gaudeix preparant-lo, fent-lo i recordant-lo.

2- Retrobar-se amb amics

La tornada a la rutina significa retrobar-nos amb els companys de la feina i també amb els amics que no hem vist durant l’estiu. Prepara un dinar o un sopar, t’ajudarà a recordar i explicar els llocs visitats a l’estiu fent gaudir de la seva gastronomia als teus amics: una pasta italiana, una hamburguesa americana, una paella valenciana, un peix del Mediterrani, un Burdeos, un Priorat, un Rioja, un champagne francès…

3- Apuntar-se a activitats que t’agradin

Desconnecta fent coses que t’agradin i gaudeix dels teus hobbies.

  • - Esport: ara és el moment de començar a practicar aquest esport que se’t resisteix. Surt a córrer, juga a pàdel… tens esports individuals i col·lectius.
  • - Prepara’t: si sempre has volgut millorar un idioma, aprendre coses noves, a cuinar, etc. ara és el moment de matricular-te. Gaudiràs i coneixeràs nova gent.
  • - Manualitats: pinta, fes ceràmica, macramé, punt en coixí, ganxet, restaura els mobles, fes bricolatge… a més de passar-ho bé decoraràs la teva casa com més t’agradi.

4- Guarda’t moments per tu

Un canvi de look, un massatge, un tractament facial, jugar a la consola, mirar una pel·lícula, llegir un llibre… hi ha mils d’activitats que et faran sentir millor.

Per últim, i com a darrer consell que hauries de seguir, vine als nostres punts de venda del Pas de la Casa i a River Centre Comercial, a Sant Julià de Lòria. Hi trobaràs tot el que necessitis al millor preu. Gaudeix de la desconnexió!