Moltes raons per les quals seguir una dieta vegana

Les persones que es declaren veganes ho fan sobretot per una qüestió ètica de no maltractar els animals. Per aquest motiu, no consumeixen cap mena d’aliment que suposi fer mal a animals, com làctics, ous, porcs, vaques, gallines... ni tampoc, peixos de tota mena. També són veganes per qüestions mediambientals, ja que una dieta basada en plantes és millor per al planeta, ja que requereix menys energia i terres de cultiu.

Però a més d’aquests dos motius tan importants, el veganisme també és bo per a la salut. Aquesta dieta conté més fibra, antioxidants, potassi, magnesi i vitamines A, C i E. No ha de mancar, això no obstant, el consum d’aliments amb proteïnes (nous, mantega de mani, llavors, grans i llegums), així com tampoc amb ferro (bròcoli, panses, blat i tofu). En tenir menys grasses saturades, la nostra grassa corporal i el nostre pes baixen, i això ens ajuda a tenir un rendiment esportiu òptim; alhora que es redueixen els riscos de patir malalties cardíaques com hipertensió, obesitat, restrenyiment, alguns tipus de càncers, etc. També s’ha descobert que els vegans tenen un estat d’ànim millor i els seus índexs de depressió són més baixos i que gaudeixen d’una millor visió i una pell més saludable.

Així que, encara que no portis una dieta vegana al 100%, sí que val la pena seguir algunes de les tendències veganes en la nostra dieta per aquests motius que hem esmentat, no creus? En els nostres punts de venda pots trobar les millors marques per portar una alimentació vegana, als millors preus!