Quin és l’origen del guacamole i per què és tan saludable?

El guacamole és una salsa que prové de la civilització asteca. Segons la mitologia, la història del guacamole ens porta a més de deu mil anys enrere.

Avui dia sabem que la fruita de l’advocat aporta molts beneficis per a la nostra salut, ja que conté potassi, magnesi, ferro, fòsfor i fibra, àcid fòlic i vitamines C, E, K i B6. A més, és baix en greixos saturats, per la qual cosa és un aliment molt saludable per al nostre colesterol.

I, a la cuina, resulta deliciós i ens permet utilitzar-lo en receptes molt variades… fred en amanides i entrepans o calent farcit amb ou, bacó i formatge fos. Una de les receptes més conegudes és la salsa guacamole i avui us expliquem com fer-la.

Necessites l’alvocat, xili, ceba, coriandre, suc de llimona, tomàquet madur, tabasco i gra d'all. Una vegada tens tots els ingredients, has de triturar-los fins que et quedi una pasta més o menys irregular. I, finalment, només hauràs d'acompanyar-lo d'uns natxos, unes torrades o qualsevol altre aliment que et puguis imaginar!

Als nostres punts de venda, trobaràs tots els ingredients que necessites per fer-lo tu a casa i, també, marques que elaboren el guacamole, perquè el compris ja preparat.