Prepara la teva llar per al Nadal!

Si t’agraden les festes cal que comencis a pensar en la decoració per aquest Nadal. Pensa, primer, quin Nadal vols tenir: tradicional, nòrdic, modern... I, després, escull els elements i els colors en funció d’això.

Et donem algunes idees

Comencem per l’entrada de la casa. Res més bonic que rebre les visites amb una bona corona a la porta. Pot ser de fusta, de mimbre, de pi, de flors, natural o combinada amb boletes, llums, estrelles, etc.

Una vegada dins de casa, no pot faltar l’arbre, ben decorat, amb boles, llums, estrelles, guirnaldes o inclús un de ben original fet amb galetes amb motius nadalencs (papa noel, estrelles, boles, arbres, etc.) que pots preparar amb els més petits. Al peu de l’arbre o penjats a la llar de foc no podem oblidar-nos dels mitjons... esperant els teus regals.

Decora la sala amb llums, espelmes, coixins, mantes de colors... penja elements decoratius als panys de les portes, treu els draps de cuina nadalencs... tot el que busques perquè casa teva sigui acollidora i es vesteixi de gala per Nadal ho trobaràs a River Centre Comercial i als nostres punts de venda. Prepara’t per a les dates més màgiques de l’any!