Nova gamma de productes d’alimentació asiàtics

La cuina oriental cada vegada té més adeptes arreu del món, amb les seves receptes saludables que provenen del Japó, Xina o Tailàndia. Per aquest motiu, al Grup Hiper Pas, hem introduït una nova gamma de productes asiàtics de primera qualitat, a l’Hiper II i al Maximercat del Pas de la Casa i al River Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.

Des de finals de novembre, pots trobar-hi plats gairebé preparats, salses de Soja o Yakisoba, i ingredients asiàtics de la nostra gramma, com fideus, arròs o tofu, entre d’altres productes. Vine als nostres establiments i, afegint aliments frescos com verdures o pollastre, prepara després a casa teva, les millors receptes d’amanides, plats de fideus, sushis...

Sorprèn els teus familiars amb plats fàcils de preparar, que us traslladaran al llunyà Orient, amb els seus sabors tan exòtics!

Sempre cercant nous productes i la millor qualitat

Sota el lema “Servei diari amb professionalitat”, l’esperit innovador, la vocació de servei i la cohesió de l’equip sempre han estat l’essència del nostre Grup. Per això, continuem treballant en el nostre creixement, apostant per l’excel·lència en el servei als clients. De manera contínua, estem sempre pendents de les darreres novetats en aquells productes que comercialitzem garantint-ne la seva qualitat.