Arriba la nova APP de River Centre Comercial!

Seguint l’estratègia de digitalització del Grup Hiper Pas, River Centre Comercial ha posat en marxa la seva nova APP. L’establiment, ubicat a Sant Julià de Lòria, estrena una nova eina que respon a l’omnicanalitat a la qual treballem i que afavoreix mantenir-se al costat dels consumidors, satisfent els nous hàbits de consum en favor de l’accessibilitat, la innovació i l’orientació. A continuació trobaràs algunes de les funcions disponibles a l’aplicació:

La teva targeta client River Targeta Client

La teva Targeta Client sempre estarà accessible des de la nova APP, incloent-hi tots els avantatges que proporciona la targeta física. D’aquesta manera, també s’evitarà el malbaratament de plàstic i entre tots evitarem el seu ús excessiu, amb els beneficis de sostenibilitat i mediambientals que això suposa. A més a més, en un sol lloc tindràs accés tots els teus tiquets de compra anteriors perquè puguis consultar-los sempre que vulguis.

River Centre Comercial - Tot River Actualitat

Estar al dia de tota l’actualitat i del que passa al teu centre comercial de referència a Sant Julià de Lòria serà més fàcil i accessible: les campanyes, les promocions, els catàlegs vigents, les noves marques, les seccions i instal·lacions, les receptes... Tot + fàcil, sempre a mà! I si tens qualsevol dubte, podràs contactar amb River directament!

River Centre Comercial - Demanar torn Demanar torn

Quan siguis a River per les teves compres, demana torn a les nostres seccions de frescos i no t’aturis: segueix comprant tranquil·lament perquè rebràs un avís just abans que et toqui. D’aquesta manera també estalviem paper i som més sostenibles!

River Centre Comercial - Escáner Escàner de productes

Mentre compres, tens dubtes sobre algun producte? Cap problema! Gràcies a la nova APP podràs escanejar els codis de barres i consultar al moment tota la informació del producte.

River Centre Comercial - CuponsRiver Centre Comercial - Ofertes

A River Centre Comercial hi ha diferents campanyes i promocions. Descobreix al moment totes les que estan vigents i així podràs aprofitar els descomptes disponibles! A més a més, veuràs i podràs fer servir els cupons promocionals i personalitzats, amb només un clic!

Aquestes són les principals novetats de la nova APP de River Centre Comercial, que t’ajudarà en les teves compres, però n’existeixen moltes més! Apptualitza’t ara i descobreix-les totes:

Tot + fàcil, sempre a mà!