Neteja la teva roba de manera sostenible amb Grup Hiper Pas!

En el teu dia a dia vas aplicant nous hàbits per ser cada vegada més responsable amb el nostre entorn, conscient de la importància de tenir cura del medi ambient. Sabies que també pots seguir pràctiques sostenibles quan neteges la teva roba?

Ara, amb Grup Hiper Pas t’ho posem més fàcil: incorporem una nova marca als nostres punts de venda del Pas de la Casa: Natulim, tires ecològiques ultra concentrades de detergent. Per això, avui t’oferim una sèrie de consells que t’ajudaran a rentar la roba de manera sostenible:

  1. 1 – Rentar només el que és necessari. La sostenibilitat comença reduint. Això vol dir minimitzar la necessitat de rentar la roba, el que farà disminuir el consum d’energia i d’aigua, a banda d’augmentar la durabilitat de la roba.
  2. 2 – Carrega la rentadora. Així aconseguiràs la màxima eficiència en consum d’aigua i energia. No obstant això, no et passis! Deixa uns tres dits d’espai per la part superior de la rentadora, perquè la roba es netegi bé i el motor no hagi de fer un sobreesforç per fer girar el tambor.
  3. 3 – Renta a baixa temperatura. La rentadora és, després de la nevera, l’electrodomèstic que més energia consumeix, i gairebé el 90% d’aquesta és per escalfar l’aigua. Una rentada a 90° pot gastar fins a quatre vegades més que una a 40°, i gairebé mai cal arribar a aquestes xifres: amb 30° és suficient!
  4. 4 – Compra electrodomèstics amb la màxima qualificació energètica. Tot i que és difícil trobar-se, avui dia, amb rentadores d’una classe energètica inferior a A+, cal ser conscient que com més alta és la categoria, menor és el consum d’energia.
  5. 5 – Preneteja les taques fortes. D’aquesta manera no hauràs d’augmentar la temperatura de la rentada.
  6. 6 – Fes servir productes ecològics. Per exemple, les tires ecològiques de Natulim compleixen amb aquesta funció. Es tracta d’un detergent ultra concentrat que pots trobar en tres aromes (natural, lavanda i floral) apte per a pells sensibles i que funciona en totes les rentadores. D’un ús fàcil, net i pràctic, ajuda a evitar el malbaratament i el seu respecte al medi ambient arriba fins i tot a l’embalatge: fet amb cartró i tinta 100% biodegradable, es pot reciclar o compostar-lo desfent-se en només 3 mesos segons l’entorn. Sabies, a més, que per cada 10 paquets venuts, Natulim planta un arbre?

Si segueixes aquests consells, aconseguiràs ser més sostenible amb cada rentada de la teva roba!