LOLA, la nova marca de capil·lars, en exclusiva al The Pretty Hair

Incorporem una nova gamma de productes capil·lars a The Pretty Hair, LOLA. En exclusiva i directament des de Brasil, conjuga tecnologia amb ingredients de primera Qualitat, per aconseguir unes fórmules innovadores i veganes: sense parabens, ftalats, sulfats, silicones insolubles, OGM, olis minerals, parafines ni derivats animals.

T’avancem algunes de les línies més conegudes perquè les conseguis. Apropa’t a la nostra botiga especialitzada i, després d’un bon diagnosi, descobreix la millor marca per al teu cabell!!!

 

LÍNIA MORTE SÚBITA by LOLA

Tractament per a cabells secs, sense tonalitat ni vitalitat. Pot utilitzar-se també després de la coloració o altres productes químics. Amb oli de coco i aloe vera.

La línia es composa de xampú hidratant per ús freqüent, esprai reparació total (cura intensiva per una reconstrucció que es pot usar de manera quinzenal, recuperant els cabells danyats i puntes obertes en una única aplicació) i mascareta super hidratant (cura intensiva hidra nutricional per un us setmanal, restaura la barrera d’hidratació natural els cabells per donar-los suavitat i força).

 

LÍNIA ONDULADOS LOLA INC. de LOLA

Tractament per cabells ondulats, per una neteja suau. Deixa el cabell hidratat i més fort alhora que li dona lluminositat i defineix millor les ondes. Enriquit amb extracte de llinosa, calèndula i hidrolat de gingebre.

La línia es composa de xampú, acondicionador i crema texturitzadora. Per la seva composició pot utilitzar-se amb freqüència, incorpora també protecció solar i tèrmica.

 

LÍNIA LISO LEVE AND SOLTO

Tractament per cabells llisos, estirats i sense encrespament. Amb una fórmula natural lliure de conservants.

La línia es composa de xampú que neteja suaument alhora que garanteix un efecte allisat durador i una reducció visible de l’encrespament , mascareta anti-encrespament d’ús diari i un esprai anti encrespament que protegeix el cabell del calor de l’assecador i ajuda a un assecat més ràpid.

 

THE PRETTY HAIR

Horari: Dilluns a Dissabte (9:00 – 20:00h) | Diumenge (9:00 – 19:00h). Pot variar en funció de l’època de l’any i festius.

c/ Comte de Foix, 6
AD200 Pas de la Casa
Tel. + 376 800 308