Les tendències de maquillatge per a aquesta tardor

Inaugurem la tardor i, amb aquesta estació, arriben noves tendències, tècniques i colors en maquillatge. Amb la col·laboració de les nostres assessores de bellesa de The Pretty Hair, et donem les claus perquè puguis lluir un maquillatge perfecte!

La base d’un bon maquillatge és tenir una bona cura de la pell. Per aquest motiu, abans de maquillar-te és important que l’hidratis bé per recuperar la seva elasticitat, després de l’estiu i d’haver pres el sol, amb una bona crema i contorn d’ulls, complementat amb un sèrum si busques algun plus especial (arrugues, fermesa, etc.). De dia, per lluir un rostre lluminós i fresc, utilitza una base de maquillatge que et proporcioni el confort i la cobertura que busquis, un maquillatge en pols per matisar en rosa, beige i un coloret segons vulguis ressaltar els teus pòmuls.

Per aconseguir la mirada profunda i penetrant dels smokey eyes, utilitza delineats gruixuts i doble capa de màscara de pestanyes negres; així com ombres per als ulls en tons molt foscos i freds com blaus, verds... No cal oblidar les celles que han d’estar ben delineades i pentinades.

Els llavis es porten de color vermell intens, taronja o cirera, en degradé, amb llapis labial en tons més foscos com l’albergínia i amb molta brillantor.

Esperem que amb aquests consells puguis lluir la teva millor cara aquesta tardor!