Les 5 vitamines imprescindibles per a la tardor 

Saps quines son les vitamines que necessites per fer front a la tardor i, així, mantenir el nivell d’energia, evitar la caiguda del cabell i, sobretot, preparar el sistema immunològic davant possibles refredats? Aquí tens les 5 més necessàries per a la teva salut:

  • - Vitamina A. Per reforçar les defenses i estalviar infeccions i malalties. La trobaràs en pastanagues crues, fetges d'animals, julivert o albercocs secs. I, també, en verdures com la carabassa groga, el pebrot vermell o els espinacs.
  • - Vitamina C. També ajuda a reforçar el sistema immunitari i la pots aconseguir si menges taronja, mandarina, pebrot, bròquil o coliflor. 
  • - Vitamina B3. Per mantenir la bona salut del teu cabell i els teus sistemes nerviós i digestiu, menja tonyina, llegums, cereals sencers o carns de conill i pollastre. 
  • - Vitamina B7. Imprescindible per activar l’organisme, la trobem en el llevat, el fetge, el rovell de l'ou, els fruits secs i els cereals.
  • - Vitamina E. Les seves propietats antioxidants ajuden els sistemes immunològic, nerviós i cardiovascular. La trobaràs a l’oli vegetal, els fruits secs, els pèsols o el blat de moro dolç. 

Incorpora els aliments que necessites a la teva cistella de la compra en els nostres punts de venda, on també trobaràs productes enriquits amb vitamines, com llets, iogurts o sucs. I, a la nostra botiga Eco River, trobaràs, a més, complements alimentaris!