La nova marca de cosmètica AROMA Labora, en exclusiva a The Pretty Hair

Incorporem en exclusiva, una nova gamma de productes de cosmètica a The Pretty Hair, AROMA. Conjuga tecnologia amb ingredients de primera qualitat, per aconseguir unes fórmules innovadores algunes d’elles veganes– amb resultats comprovats des de l’inici.

 

T’expliquem les diferents línies perquè les coneguis. Apropa’t a la nostra botiga especialitzada i, després d’un bon diagnosi, descobreix el millor producte per a la teva pell!!!

 

LÍNIA Skin DEFENCE 

Línia ultra lleugera per a pells joves. Vegana, amb un 98% d’ingredients naturals. Urban detox ajuda a protegir i eliminar els efectes de la pol·lució atmosfèrica i ambiental, alhora que proporciona una hidratació profunda, gràcies a la seva fórmula amb àcid hialurònic i extracte de te verd, enriquida amb anti oxidants.

La línia es composa de crema de dia amb SPF30, crema de nit, mascareta hidratant (elimina les arrugues fines, mostrant la pell radiant i profundament nodrida) i la mascareta detox (purifica i detoxifica alhora que deixa la pell matificada).

 

LÍNIA COLLAGEN Recharge

Línia per a pells al voltant dels 30 anys. Formulada amb col·lagen marí, oli de macadàmia i anti oxidants, prevé l’envelliment prematur de la pell, millorant-ne l’elasticitat, corregint les primeres arrugues i donant energia i to al rostre.

La línia es composa de crema de dia amb SPF30, crema de nit, i contorn d’ulls (ajuda a disminuir les petites arrugues i línies d’expressió al voltant dels ulls, protegint dels radicals lliures).

 

LÍNIA Lift & Firm

Línia innovadora per a pells al voltant dels 40 anys. Vegana, formulada amb un complex de pèptids anti edat i oli d’argan, hidrata i nodreix, alhora que protegeix i reforça l’estructura de la pell, disminuint els signes de l’edat (pèrdua d’elasticitat, aparició d’arrugues i fines línies d’expressió).

La línia es composa de crema de dia amb SPF30, crema de nit, i sèrum.

 

LÍNIA Caviar

Línia innovadora per a pells al voltant de més de 40 anys. Rica amb nutrients essencials, vitamines, minerals, aminoàcids i proteïnes, incorpora l’extracte de caviar per obtenir una fórmula eficaç anti edat, que nodreix, tonifica i il·lumina la pell, donant-li més fermesa i elasticitat. Les seves propietats anti oxidants neutralitzen l’efecte dels radicals lliures.

La línia es composa de crema de dia amb SPF15 (ideal per donar un efecte bona cara a la pell abans del maquillatge), crema de nit (incorpora vitamina E), i contorn d’ulls.

 

THE PRETTY HAIR

 

Horari: Dilluns a Dissabte (9:00 – 20:00h) | Diumenge (9:00 – 19:00h). Pot variar en funció de l’època de l’any i festius.

 

c/ Comte de Foix, 6
AD200 Pas de la Casa
Tel. + 376 800 308