Introduïm la marca JusteBio a Andorra

Us presentem una nova marca JusteBio, en exclusiva al Grup Hiper Pas. Una àmplia gamma de fruits secs provinents de l’agricultura ecològica i certificats bio, al natural o torrats. Ametlles, anacards, avellanes, cacauets, festucs, figues seques, gingebre confitat, llavors de carbassa, nous, nous de Brasil i de macadàmia, pinyons, xips de plàtan, i un assortiment de barreges dolces i salades.

Amb un pràctic sistema d’auto-servei, a més d’escollir el què vulguis, tria també la quantitat! Descobreix JusteBio a Hiper V al Pas de la Casa i al River Centre Comercial de Sant Julià de Lòria. Els provaràs i els compraràs!

Més que fruit secs bio 100%

Els productes bio d’aquesta empresa francesa estan 100% controlats i certificats. Després de fer una important selecció de matèries primes, imposen el màxim rigor en la selecció dels seus socis productors, per assegurar que treballen seguint valors ètics. Per aquest motiu, els hi demanen que signin un "requisit de qualitat" propi.

Des dels seus inicis, l’any 2009, van ser gairebé els primers en oferir productes a granel. Perquè el primer gest de residus zero consisteix en treure els envasos de plàstics quan sigui possible. També van ser dels primers en desenvolupar envasos totalment compostables.

Sempre cercant nous productes i la millor qualitat

Amb més de quaranta anys d’experiència en el món del comerç, a Grup Hiper Pas estem compromesos amb Andorra i amb els nostres clients, amb la finalitat d’oferir-los la màxima satisfacció en quant a servei, preu i qualitat dels nostres productes.

#JusteBio#marcaexclusivaGrupHiperPas#doityourself