Incorporem en exclusiva Winner Plus

A Grup Hiper Pas incorporem en exclusiva Winner Plus. Aquesta marca va néixer fa més de 25 anys i avui ha arribat a un punt d'inflexió en el món dels aliments formulats, cobrint les necessitats nutricionals de les mascotes al mateix temps que es preocupa per la seva salut i benestar.

La gamma ofereix una varietat d'aliments humits i secs, suplements alimentaris i snacks. Un sistema nutricional saludable preparat amb la màxima cura i respecte a l'entorn, capaç de satisfer les necessitats de gossos i gats de totes les races, mides i edats, així com les inquietuds dels seus amos.

Una gamma molt natural

Per això, utilitza matèries primeres 100% naturals de Km.0 assegurant la màxima frescor del producte abans de l'inici del procés d'extrusió. D'aquesta manera, arriba a la mascota amb la màxima frescor i qualitat, segons la normativa FSSC 22000 i sense conservants químics, colorants ni aromatitzants.

Gran part del benestar de la mascota prové de l'afecte i de l'atenció que se'ls dedica. Però una adequada alimentació assegura la seva vitalitat i longevitat, de manera que en els productes Winner Plus s'eliminen les traces de GMO, blat i soja (assimilables només fins al 70%). Així, s'assegura la qualitat d'un producte sa, equilibrat, altament digerible i hipo-al·lergogen, gràcies també a la utilització de proteïnes hidrolitzades.

Winner Plus ofereix una gran varietat de gammes, amb un alt percentatge de carn fresca (salmó, xai, ànec i pollastre), i hidrats de carboni que provenen de la patata (en lloc dels grans dels cereals), que fan que la formulació es conegui com 'Grain Free' i producte holístic, la qual cosa repercuteix directament en la nutrició de les mascotes amb una millor absorció dels aliments.

Sens dubte, Winner Plus ajuda a enfortir la salut de gossos i gats. Descobreix-la al Grup Hiper Pas!