Grup Hiper Pas se suma a la ‘Setmana Europea de Prevenció de Residus’

La Responsabilitat Social Corporativa del nostre Grup se sustenta en tres pilars: el nostre equip, el medi ambient i la societat. És per aquest motiu, que entre els dies 19 i 27 de novembre, ens sumem a la ‘Setmana Europea de Prevenció de Residus’. Enguany l’EWWR (per les sigles en anglès, 'European Week for Waste Reduction') se centra al tomb de la moda i el seu impacte social i mediambiental, tot i que la iniciativa permet també tornar a promocionar la prevenció i la millora en la gestió dels residus i canvis d’hàbits.

L’EWWR és una campanya de les autoritats públiques, amb la col·laboració privada, per tal d’impulsar activitats sobre la gestió sostenible dels recursos i dels residus, en l'àmbit europeu. D’aquesta manera, a Grup Hiper Pas farem accions per evitar el malbaratament alimentari i l’ús de productes d’un sol ús, i promoure l’economia circular. Per la seva banda, l’economia circular té com a objectiu reduir tant l’entrada de materials verges com la producció de desfets, tancant d’aquesta manera els fluxos econòmics i ecològics dels recursos del planeta.

En concret, nosaltres seguirem la campanya que impulsa el Govern d’Andorra i, durant aquesta setmana de novembre, ens hi sumarem amb els nostres punts de venda i amb River Centre Comercial. I, per descomptat, ho farem de la mà de clients, proveïdors i tot el nostre equip!

T’hi sumes?