Grup Hiper Pas, patrocinador de l’Andros E-Trophée

Els passats divendres 18 i dissabte 19 de desembre, vam patrocinar l’esdeveniment esportiu Andros E-Trophée. En concret, la primera prova de la temporada que s'ha celebrat al Circuit Andorra-Pas de la Casa.

D'aquesta manera, som coherents amb els nostres valors de col·laborar en els esdeveniments més destacats que tinguin lloc al Principat d'Andorra. Donat que son una empresa compromesa amb els clients, els col·laboradors i la societat andorrana en general, donem suport a diferents iniciatives que fomenten el desenvolupament esportiu i cultural del Principat.

El Trofeu Andros és una cursa d'automobilisme que va néixer a França, l'any 1990. Per tant, no és la primera vegada que se celebra a Andorra. Ni tampoc és el primer cop que hi col·laborem des del Grup Hiper Pas. El que sí ha estat la primera vegada que, degut a la pandèmia provocada per la Covid-19, ha estat una competició sense púbic, que s'ha pogut seguir gràcies a la pàgina web d'Andros E-Trophée.

També ha estat el primer cop que han competit amb motos i cotxes 100% elèctrics. Uns automòbils que hem tingut el plaer de poder veure de prop, el passat dissabte 19 al matí, quan uns quants d'aquests cotxes van aparcar davant de la nostra botiga Hiper II.