Grup Hiper Pas, la teva destinació shopping per aquest hivern

Aquest hivern Andorra ofereix paisatges d’una bellesa imponent i una natura atrapant, amb les muntanyes nevades que es converteixen en el marc ideal per a la pràctica dels esports d’hivern. Per aquest motiu, el país esdevé en un destí ideal durant aquests mesos, però més enllà del món de la neu, el Principat també destaca per la seva gastronomia, la cultura i els monuments romànics ben preservats. I, també, pel shopping: Andorra és molt popular com a destinació de compres; i en aquest aspecte els punts de venda del Grup Hiper Pas destaquen com experts.

Als nostres establiments trobaràs tot el que necessitis, sigui el que sigui, de la màxima qualitat i a un preu irresistible. Per exemple, si necessites productes d’alimentació, et sorprendrem amb les millors marques, algunes en exclusiva a Andorra. A Grup Hiper Pas som especialistes i podràs endur-te, per exemple, la millor xocolata o el formatge més exquisit, sigui quin sigui el seu origen i el format que desitgis. Però també descobriràs els aliments frescos de major qualitat.

A banda de trobar-hi moltes marques noves i diferents de les que hi ha als països d’origen dels nostres turistes, als nostres punts de venda es poden trobar formats ben diferents dels habituals que fan que la visita als nostres establiments sigui única i imprescindible per a tots els visitants d’Andorra. Es tracta de formats, la majoria de mida gran, que permeten un estalvi important en les compres.

Productes únics que van més enllà dels alimentaris o de begudes, secció on també disposem de formats i marques singulars. Perquè a Grup Hiper Pas també es poden aconseguir productes de bellesa de les marques més pioneres, roba esportiva d’esquí i muntanya de primera qualitat, i productes de tecnologia, multimèdia i electrònica. Si bé tot això es troba als nostres hipermercats i a River Centre Comercial, disposem de punts de venda especialitzats on els nostres experts i expertes conselleres ofereixen un servei excel·lent amb un assessorament personalitzat.

Per exemple, si busques les marques més punteres i reconegudes en productes capil·lars professionals, cosmètica i maquillatge, The Pretty Hair és el teu centre de referència. En el cas de tota roba i material per a la muntanya, tant per a l’esquí a l’hivern com per a senderisme a l’estiu, M. Center Ski és on ho trobaràs de la màxima qualitat i al millor preu. Per la seva banda, a La Cava Royal hi tenim el més ampli assortiment en alcohol, tabac i cigars, i a Action tot el que fa referència a electrònica, multimèdia, telefonia i tecnologia.

I per aquelles persones que busquen un souvenir únic, sigui per amics o familiars o bé per a ells o elles mateixes i d’aquesta manera reviure a casa el viatge a Andorra, als nostres punts de venda també trobareu productes típics del país, tots ells amb el segell “Productes agrícoles i artesans d’Andorra”, del Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

T’hi esperem als nostres punts de venda, a River Centre Comercial, M. Center Ski, The Pretty Hair, La Cava Royal i a Action perquè puguis adquirir tot allò que necessitis, sempre de la màxima qualitat i al millor preu.