Grup Hiper Pas, la teva destinació shopping amb les millors marques de begudes

Els paisatges del Principat d’Andorra transmeten una bellesa imponent. Si bé a l’hivern la neu convida a practicar esports com l’esquí, i l’estiu és moment per al senderisme, l’atractiva i atrapant naturalesa és el comú denominador durant tot l’any. Però, més enllà de natura i esport, el país destaca per la seva gastronomia, cultura i monuments romànics ben preservats. I també, pel shopping: Andorra és molt popular com a destinació de compres; i en aquest aspecte els punts de venda del Grup Hiper Pas destaquen com experts.

A banda de productes electrònics, roba esportiva d’esquí i muntanya, productes de neteja i alimentaris com la xocolata o el formatge, a Andorra i a Grup Hiper Pas una de les compres més demandades per als nostres visitants són les begudes, sobre les quals també som especialistes amb les marques de màxima qualitat al millor preu.

Als nostres punts de venda et sorprendrem amb marques noves de begudes amb o sense alcohol, diferents de les que hi ha als països d’origen dels nostres turistes, i també en formats diferents als habituals, com per exemple whisky, pastís i vodka de 4,5 litres, vi en llauna en format individual…

I per aquells que busquen un souvenir únic, ja sigui per amics o familiars o bé per a ells o elles mateixos i d’aquesta manera reviure a casa el viatge a Andorra, també trobareu productes típics del país, com per exemple el licor digestiu de la Ratassia de la Carmeta, els vins de Casa Auvinyà i les cerveses Alpha i Boris Craft Beer. Tots ells amb el segell “Productes agrícoles i artesans d’Andorra”, del Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

En cas de ser un apassionat o apassionada al vi, als nostres punts de venda descobriràs els diferents tipus de raïm que existeixen i totes les denominacions d’origen del mercat per a un maridatge perfecte per als teus plats. I si el que més t’agrada són les cerveses, també trobaràs les principals marques i característiques de cada varietat. Així mateix, si el que cerques són els millors licors per a una bona sobretaula, o per al vespre abans de sopar, Grup Hiper Pas és el teu destí ideal.

Per tal d’assaborir cada producte de la millor manera, a la nostra secció de la llar, trobaràs també tot el què necessites per aquest ritual: gots llargs, petits, més o menys alts, copes de vi, champagne, decantadors, obridors d’ampolles manuals i automàtics, etc.

Pots trobar tots aquest productes als nostres punts de venda del Pas de la Casa i et recomanem també acostar-te a La Cava Royal, al carrer Sant Jordi número 35. Es tracta d’un establiment de 142 m2 especialitzat amb un ampli assortiment d’ anissos, whiskies, roms, ginebres, vodkes, licors, vins, caves i xampanys, entre altres, on et podran assessorar segons les teves preferències.

T’hi esperem als nostres punts de venda, a River Centre Comercial i a La Cava Royal per a que puguis adquirir les marques de begudes de màxima qualitat al millor preu, amb la recomanació d’un consum moderat d’alcohol.