Grup Hiper Pas, destí de compres a Andorra

Andorra és un país de gran atractiu turístic. Els milions de visitants que rep el país cada any venen per les pistes d’esquí, per la naturalesa atrapant del Principat i per la seva oferta cultural i gastronòmica. Però també Andorra és una destinació de compres, i al Grup Hiper Pas en som conscients.

A banda de trobar-hi moltes marques noves i diferents de les que hi ha als països d’origen dels nostres turistes, als nostres punts de venda es poden trobar formats ben diferents als habituals que fan que la visita als nostres establiments sigui única i imprescindible per a tots els visitants d’Andorra. Es tracta de formats, la majoria de mida gran, que permeten un estalvi important en les compres.

Descobreix, per exemple, productes de neteja i higiene com detergents concentrats de 10 litres, en pols per a la rentadora amb 114 dosis, per al rentaplats amb 100 dosis o rentavaixelles líquid de 5 litres. També podeu trobar begudes com whisky, pastís i vodka de 4,5 litres; i productes per a la casa com alumini i plàstic film de més de 200 metres de llargada; o bolquers de 120 unitats.

A més, pel que fa a la alimentació, són molts els productes amb formats únics que tenim a Grup Hiper Pas: pots d’olives de 5 quilos, xocolatines gegants, paquets de càpsules de cafè amb 200 dosis, caixes de magdalenes o llacets i ulleres de pasta de full, sucre en format de 5 quilos, entre altres.

A què esperes per descobrir-los i estalviar-te diners en la teva compra?