Grup Hiper Pas amb els productes d’Andorra – A River Centre Comercial

Un dels nostres principals valors és aportar riquesa a la societat andorrana. Per aquest motiu, hem incorporat productes artesans i naturals 100% elaborats al Principat, per degustar-los a casa o fer un regal amb els millors productes gastronòmics d’Andorra.

Productes com mels 100% naturals de Casa Folch, sense sucres, ni conservants ni additius. I, mels d'Autèntic, produïdes per abelles d’Andorra i envasades directament per l’apicultor, que varien en gust i color segons la localització de les flors, així com l'estació de l’any. I, també, d'aquesta mateixa casa, mel i caramels de mel i pròpolis.

També oferim en els nostres establiments melmelades artesanals de El Pastador. Elaborades sense conservants ni colorants, amb sucre ecològic a fi de preservar el gust original de la fruita, que pot ser: poma amb canyella, taronja, pera i vainilla. També, les confitures i gelees sense additius, de carbassa i gerd de Casa Gendret.

Un altre producte dolç que podràs trobar a les nostres botigues és la xocolata d'Andorra de Xocland. Aquesta empresa local processa les faves del cacau a 1.200 m d’altitud i aconsegueix una xocolata amb tota la puresa dels Pirineus. Xocolata negra, amb llet i blanca per elaborar bombons i rajoles de xocolata intensa i pura.

Més productes artesanals com formatges, carns i begudes

Altres productes típics d'Andorra que també podem trobar a River Centre Comercial són els formatges de pastor artesans (curat conlloc, lligat i orri), elaborats amb llet d'ovella d'Andorra de Casa Raubert. Així com Carn d’Andorra d'animals cuidats a 2.000 m d’alçada, com porc, vedella, gall dindi o conill.

En la secció de begudes, la Cervesa Alpha artesana i ecològica, amb les seves varietats Rossa Dama Blanca, Torrada Font Bisbe, IPA Corneli i NKA Bio celíacs. I, la Boris Craft Beer, que respecta el ritme natural de la fermentació i maturació de la cervesa. Juntament amb les aigües de la Cortinada, produeix les seves varietats Brown Ale, Golden Ale 4.5º i Shite Ale.

Descobreix també la Ratassia de la Carmeta un licor digestiu tradicional d’herbes i nous verdes.

I, per últim, els vins de Casa Auvinyà que s'elaboren amb ceps que creixen sota el bosc de la Rabassa. Les seves ampolles de vi Blanc imagine, Negre forapista pinot noir i Negre forapista syrah són elegants, delicades i de màxima qualitat.