Granier & Go arriba a Andorra amb Hiper Pas

Grup Hiper Pas inaugura el març del 2020 el primer Granier & Go a Andorra, un concepte modern d’autoservei. La seva àmplia i acurada carta combina tradició i innovació, amb una varietat de pans, una extensa gamma de productes de brioixeria dolça i salada, un abundant assortiment de begudes fredes i calentes i una selecció de plats preparats, amb la màxima qualitat i el millor preu, per fer un descans durant la jornada d’esquí, ja que està obert entre els mesos de novembre i abril.

Situat a peu de pistes, té una decoració que combina elements nobles amb altres de moderns i compta amb vint taules al seu interior i amb una àmplia i confortable terrassa coberta i descoberta on els clients poden degustar els productes, alhora que gaudeixen de les espectaculars vistes a la muntanya.

Granier & Go és un model d’establiment d’autoservei innovador per a tot tipus de públic que manté els obradors tradicionals de les fleques Granier, per disposar de pans i productes de brioxeria acabats de fer, juntament amb begudes i plats preparats, per emportar o menjar al mateix local, a qualsevol hora del dia.

Amb la inauguració de Granier & Go ja són tres els establiments Granier al Principat, fruit de l’aliança comercial que el Grup manté amb aquesta empresa espanyola des del novembre del 2018 i que propicia l’obertura d’una xarxa de cafeteries i forns de pa artesà arreu de tot el territori andorrà.

El primer Bakery Coffee es va inaugurar el mes de desembre del 2018 al Pas de la Casa, en un establiment de més de noranta metres quadrats dividits en dues plantes. En menys d’un any i, després de la bona acollida d’aquesta primera botiga Granier al Pas de la Casa, Grup Hiper Pas va inaugurar el segon Bakery Coffee a La Massana el setembre del 2019.

Bakery Coffee és un concepte de cafeteria urbana amb exposició i degustació de pa i brioixeria que ofereix als seus clients una extensa gamma de productes de brioixeria dolça i salada de màxima qualitat i un servei de càtering amb varietat de safates dolces, salades i mini entrepans.