Gaudeix de les postres més típiques de Quaresma!

T’agraden les postres típiques de Quaresma? A, nosaltres, sí! En aquesta època de l’any, abans de Setmana Santa, tens postres molt variades per escollir:

  • · Comencem per les “Torrijas”, que són les més típiques. Elaborades amb llet o amb vi, ens agrada especiar-les amb aromes com canyella o taronja i acompanyar-les amb gelat de vainilla.
  • · La Quaresma també és moment de fer “Llet fregida”, que s’assemblen molt a les “Torrijas”, però en aquest cas pots fer variacions amb cacau o amb llet condensada. Amb què t’agrada més?
  • · També pots cuinar “Xurros”, que recorda que has de cuinar amb una bona quantitat d’oli d’oliva a la paella i, a temperatura molt elevada, perquè el fregit et surti molt bé.
  • · Coneixes els “Pestiños”? Són uns dolços banyats en mel, amb una mica d’anís i amb les puntes oposades doblegades. Segur que et sorprenen!
  • · I, per descomptat, aquests dies no poden faltar els tradicionals “Bunyols de Quaresma”, que son el berenar perfecte per acompanyar una xocolata calenta. No et podràs resistir a testar-los!

Quines postres et venen més de gust? Ja saps que pots cuinar-les a casa teva, amb els ingredients que trobaràs als nostres punts de venda, o comprar algunes d’aquestes postres típiques a les nostres fleques i a les nostres botigues Granier d’Andorra!