Estalviar és saber comprar, i Grup Hiper Pas t’ajuda!

Andorra és un país de gran atractiu turístic. Ara, a l’hivern, el Principat ofereix paisatges d’una bellesa imponent, i milions de visitants venen per gaudir dels més de 300 quilòmetres de pistes d’esquí que descendeixen per les muntanyes del país. Si bé la gastronomia i l’oferta cultural són un altre pols d’atracció, Andorra també destaca com a destinació de compres. Des de Grup Hiper Pas en som molt conscients, i els nostres punts de venda i River Centre Comercial en destaquen com a experts.

Per això, la visita als nostres punts de venda es converteix en única i imprescindible per a tots els visitants d’Andorra, per descobrir noves marques, productes i també formats XXL, únics, diferents dels habituals, i a un preu molt econòmic.

En la teva propera visita descobreix, per exemple, productes d’alimentació com el pot d’olives de 4 quilos, el cubell de cacauet pelat de 2 quilos, la caixa de magdalenes d'1,5 quilos, les caixes de llacets de pasta fullada, la xocolata en format XXL o la crema de cacau de 3 quilos. També productes de neteja i higiene com el cubell de detergent en pols de 150 dosis, la garrafa de 5 litres de rentavaixelles, el lot de 100 càpsules de rentavaixelles o el paper d’alumini o film de 200 metres. I no ens oblidem de begudes com vins i licors en formats gegants de fins a 4,5 litres.

Formats XXL, únics, més grans, més estalvi!

A què esperes per descobrir-los tots i estalviar-te diners en la teva compra?