Estalviar és saber comprar: aconsegueix-lo amb Grup Hiper Pas!

Una vegada passat l’estiu i represa la rutina laboral, al fer balanç i marcar-nos nous propòsits sempre pensem en estalviar més. En aquest sentit, a Grup Hiper Pas som experts: estem al teu costat per ajudar-te a que la teva cistella sigui la més econòmica possible. Perquè sabem que la clau d’estalviar és saber comprar, avui t’oferim una sèrie de consells per ajudar-te amb aquest objectiu:

  • - Aprofitar les ofertes i promocions: És el consell més bàsic per poder aconseguir reduir les despeses a la nostra compra. Però per treure profit al màxim és important assabentar-se d’aquestes novetats, motiu pel qual t’aconsellem que et facis amb la nostra targeta de fidelització gratuïta. A més de conèixer en primícia les promocions i regals, rebràs ofertes personalitzades i gaudiràs de beneficis en altres empreses amb les que el Grup Hiper Pas té acords especials. Si encara no la tens, no ho dubtis i fes-te amb la teva.
  • - Comprar productes de temporada: Al haver-hi una major producció, i per tant una major quantitat, hi ha una disminució en el preu final. Però és que, a més, no només obtindràs guanys a la teva butxaca, sinó que també beneficis nutricionals, ja que comprar un producte alimentari de temporada significa que aquesta fruita o verdura es troba en el seu grau òptim de maduració.
  • - Fer cuina d’aprofitament: D’una manera senzilla podem definir-ho com la cuina que feien les nostres àvies, traient el màxim partit possible als aliments abans que aquests acabin a les escombraries. Sigues una mica creatiu o creativa i elabora menjars deliciosos amb les sobralles d’aliments, com per exemple mandonguilles o croquetes amb la carn, melmelades amb la fruita que no estigui en bon estat, o elabora un brou o fumet casolà per a l’arròs o paella amb les espines i caps dels peixos.
  • - Cuina i congela el menjar: Abans d’arribar a ser creatius amb les teves sobralles, recorda que també pots cuinar el teu plat i congelar-lo per allargar la seva conservació. A més, d’aquesta manera hauràs avançat feina el dia que el vulguis menjar.
  • - Adquirir les marques exclusives: A Grup Hiper Pas disposem de marques pròpies i exclusives, les quals t’ofereixen productes de la màxima qualitat al millor preu, convertint-se en gran aliades en la teva lluita per l’estalvi.
  • - Adequar el format a les teves necessitats: Sempre has de tenir en compte no només l’espai del teu rebost, sinó també la quantitat que consumeixes de cada producte alimentari. Als nostres punts de venda i a River Centre Comercial disposem de diversos formats i mides per a que s’ajustin al teu volum de consum i així no es facin malbé abans de consumir-los.

Amb aquests consells estem segurs que, fent la teva compra als nostres punts de venda i a River Centre Comercial aconseguiràs el teu objectiu d’estalviar i reduir la teva despesa a la cistella de la compra.