Els nostres valors, fonamentals per començar el 2022 amb més força que mai

Tanquem de nou un any complicat per a les empreses. Però, sobretot, per a les persones. Els contagis, el fet de no poder veure alguns éssers estimats, les restriccions en la mobilitat, la mascareta, la distància... Tot això ha marcat aquest 2021 que deixem enrere, però que, malauradament, ens seguirà acompanyant almenys en aquest començament de l’Any Nou.

Aquest 2021 que ara acaba, hem fet un pas més en la nostra digitalització, amb el nou web de MercaCenter Ski. Hem inaugurat els punts de venda La Cava Royal al Pas de la Casa, el Granier Bakery & Coffee a Sant Julià de Lòria i hem incorporat un nou establiment especialitzat Action al Pas de la Casa.

De nou, hem seguit apostant pel nostre País, col·laborant amb campanyes per estalviar el malbaratament alimentari, recollir aliments per a la Creu Roja Andorrana i prevenir i separar correctament els residus. També, patrocinant esports d’equip com el VPC Andorra Rugbi i el voleibol River Andorra; així com esportistes d’elit, com el pilot de cotxes Edgar Montellà i l’esquiador Bartu Gabriel. I, col·laborant amb altres competicions esportives i iniciatives culturals, com l’Òpera d’Andorra, el Trofeu Andros i GP sèries de curses de gel o La Saison Culturelle Française a Andorra, entre d’altres.

El vincle amb el Principat d’Andorra i la solidaritat són al nostre ADN

Perquè en aquests moments de pandèmia, constatem que donar suport a la societat, a la cultura i a l’esport del nostre País és més necessari que mai. El vincle amb el Principat d’Andorra i la solidaritat són al nostre ADN. Però, també, altres valors que tenim ben arrelats, com el compromís amb les persones, la nostra actitud positiva per fer front a les adversitats i el treball en equip. Tot això ens ha unit més que mai en aquests moments difícils. I, sobretot, estem segurs que ens ajudarà a encetar el 2022 amb més força que mai. Us desitgem un Feliç Any Nou!