El pilot Edgar Montellà ens parla de receptes i de cuina

Dimecres 16 de juny a les 11h, Edgar Montellà, el jove pilot andorrà, presentarà el seu nou cotxe de la temporada a River Centre Comercial, amb una retolació diferent que respon a l'acord de patrocini que ha signat amb Grup Hiper Pas.

Vols saber com és l'alimentació del jove pilot: Què li agrada cuinar i menjar? T'ho expliquem en aquesta entrevista!

1. La temporada ha començat al març i acaba al novembre, quin balanç pots fer fins ara?

El balanç és molt positiu! Hem millorat el ritme respecte a altres temporades i rivals. De moment, estem en el número 2 al Campionat de Catalunya i al d'Espanya i lluitant per guanyar i ser el número 1!

2. Com has notat l'aturada que vas haver de fer degut a la Covid-19?

Nosaltres no vam parar! Durant el temps que no vam poder conduir al circuit, ho vam fer amb un simulador per no perdre el ritme. Ara puc dir que no només no hem baixat el ritme, sinó que crec que fins i tot l'hem millorat. A més, durant el temps que no hem pogut competir, vaig tenir un entrenador personal.

3. Quin esport t'agrada practicar?

M'agraden tots els esports però, sobretot, l'esquí. I també m'encanta descobrir nous esports, com el kitesurf, que l'he practicat fa poc i m'ha encantat!

4. Com cuides la teva alimentació?

Haig de dir que no necessito cuidar-la gaire, perquè tinc bona constitució i peso el mateix des dels setze anys. Però com soc pare de família nombrosa i haig de donar exemple, menjo molt sa: peix, verdura...

5. Què fas perquè els teus fills mengin bé?

Primer m'ho menjo jo i així els hi dono exemple. A casa, les meves màximes són que les coses s'han de provar primer i que no es pot deixar res al plat. Si no els agrada quelcom, han de fer l'esforç. Sinó els hi agrada absolutament res, no ho mengen i no passa res. Però ho han d'intentar.

"M'ha tocat la loteria perquè els meus fills mengen i dormen molt bé!"

6. T'agrada més cuinar o menjar?

Jo prefereixo menjar i no haver de cuinar. Però soc únic cuinant truita de patates: No se'm trenquen mai!

7. Quines altres receptes fas?

M'agrada molt cuinar amb els nens, perquè a ells també els hi fa molta il·lusió. Junts preparem magdalenes, crepes, pastissos.... També fem moltes pizzes artesanes: Els hi encanta posar tots els ingredients que se'ls hi passen pel cap!

"Els meus plats preferits son els macarrons amb una mica d'oli, sal i orenga i la pizza amb pernil dolç, xampinyons, formatge i orenga"

8. On sols fer la teva compra?

Quan haig de comprar moltes coses, ho faig al supermercat del River Centre Comercial, per la gran varietat en frescos i l’ampli assortiment, ja sigui anant a Sant Julià de Lòria o fent la compra online. Si haig de comprar les coses del dia a dia, vaig a l'Eco d'Encamp. Algunes vegades, quan entreno al circuit del Pas, aprofito per fer la compra als establiments del Grup Hiper Pas, m’agrada anar a La Solana a comprar els frescos, i això si, el pa sempre de Granier!