Descobreix les noves marques a The Pretty Hair

L’any 2016 Grup Hiper Pas va inaugurar The Pretty Hair, un establiment especialitzat en productes capil·lars professionals, on es poden trobar les marques més punteres del sector com L’Oréal, Kérastase, Moroccanoil, GHD, Wella o Redken.

De la mà de les seves expertes conselleres en bellesa i, després d’un diagnosi personalitzat, els clients reben el consell que millor s’ajusta a les necessitats del seu cabell.

Durant 2019 i, amb la finalitat d’oferir un ventall més ampli de productes, s’han incorporat marques de maquillatge professional com Essence, Catrice i Sleek, així com d’accessoris com UBU, Ecotools i Real Techniques. El punt de venda compta amb una estació de maquillatge on les clientes poden descobrir tota la gamma, provar les novetats i rebre cursets d’auto- maquillatge, així com també sessions formatives.

Aquesta nova aposta ha tingut molt bona acceptació per part de la clientela del Grup i suposa un pas més a l’hora d’oferir la màxima qualitat de servei i una àmplia varietat de productes, als preus més competitius del mercat.