Descobreix la Targeta Plus!

L’atenció als nostres clients és un dels pilars del nostre Grup, que té com a missió oferir-los la màxima satisfacció en quant al servei, preu i qualitat dels nostres productes.

Diàriament, treballem perquè la visita als nostres punts de venda es converteixi en una experiència de compra única. La millora contínua és sempre present a l’hora de definir els espais i les diferents seccions dels nostres establiments, així com de seleccionar les noves marques i els millors productes i aplicar els darrers elements tecnològics. Tot això, amb uns equips professionals que tenen com a objectiu la màxima satisfacció dels nostres clients, ajudant-los en tot allò que necessitin. Fruit del nostre servei, comptem amb la fidelitat dels nostres consumidors, molts dels quals compren a les nostres botigues des de fa més de quaranta anys.

Fa uns anys va néixer la Targeta Plus: una targeta de fidelització gratuïta, perquè els clients puguin gaudir de molts avantatges com són la comunicació de novetats, promocions, regals i ofertes personalitzades, així com avantatges en altres empreses amb les quals el Grup Hiper Pas té acords especials (descomptes en benzina, al circuit d’Andorra, etc.). La pots aconseguir demanant-la a les nostres botigues físiques o fent click aquí.

Descobreix els 200 productes en promoció! https://www.gruphiperpas.com/fr/catalogue-carte-plus