Descobreix Andorra aquest estiu

Andorra és un país que t'ofereix una gran varietat de plans per fer turisme actiu, ja sigui en bicicleta o a peu. Et presentem diverses opcions, perquè aquest estiu, puguis gaudir de la natura al Principat.

Descobreix les millors rutes de senderisme

Andorra ofereix una gran varietat de camins, perquè puguis gaudir dels racons més desconeguts de les nostres muntanyes. Per assegurar-te una bona travessia, és molt important anar còmode. Per això, has de portar la roba i el calçat de muntanya adequat.

Gaudeix d'Andorra sobre rodes!

Molts ciclistes trien el Principat com a destí per realitzar les seves rutes en bicicleta. La riquesa del patrimoni natural i la gran varietat d’itineraris per a tots els gustos i els nivells, amb diferents pendents, són els seus principals reclams.

Endinsa't en les nostres Vies Ferrates

Les Vies Ferrates que t'ofereix Andorra et regalaran unes de les sensacions més increïbles que puguis viure al Principat. Si desitges començar, les vies de 'iniciació' seran les més adequades per a la teva aventura. Per contra, si ets un expert, descobreix les vies de 'perfeccionament': No et deixaran indiferent!

Amb aquestes tres activitats, conèixer la natura d'Andorra fent esport està a un sol pas. Vine a M.Center Ski, i troba tot el que necessitis per gaudir-la!