Consells per tenyir-te el cabell a casa

A vegades, no ens atrevim a aplicar-nos el tint nosaltres mateixes a casa, per por d'equivocar-nos amb el color, o perquè no sabem com tintar-lo bé.

A les botigues del Grup Hiper Pas trobaràs tots els productes i els consells que necessites perquè puguis tenyir-te a casa. Amb la col·laboració de les expertes assessores en bellesa de The Pretty Hair, et donem quatre recomanacions perquè el resultat sigui l'esperat:

1. Tria el to que més t'afavoreixi

Per seleccionar el to adequat, has de tenir en compte el teu to de pell i actual de cabell. En cas de ser massa blanca, els colors foscos et faran semblar més pàl·lida i, si ets molt morena, els colors foscos et quedaran millor. Passar d’un color de cabell fosc a un de clar requereix temps i altres productes; és més fàcil enfosquir o mantenir el to.

2. Aplica el tint sobre un cabell sense rentar

És preferible aplicar el tint sobre un cabell que no s'hagi rentat el mateix dia o un dia abans, perquè així és menys sensible a irritacions. Abans d’aplicar el color, és recomanable que protegeixis les zones de la pell de la cara, amb alguna cera per retirar les taques més fàcilment.

3. Segueix les indicacions i respecta els temps assignats

En tots els embalatges de tints vénen unes instruccions d'aplicació, amb dades sobre els passos a seguir i el temps correcte d'aplicació, que varien segons el fabricant.

4. Renta bé el cabell

Quan hagis de retirar el tint, és preferible utilitzar xampús que fixin bé el color i una bona mascareta hidratant.

Seguint aquests consells aconseguiràs un resultat de perruqueria!

THE PRETTY HAIR

Horari: Dilluns a Dissabte (9:00 – 20:00h) | Diumenge (9:00 – 19:00h). Pot variar en funció de l'època de l'any i festius | c/ Comte de Foix, 6 - AD200 Pas de la Casa | Tel. + 376 800 308