Coneix les millors fruites i verdures de la temporada

Ha arribat la primavera, l’època de l’any que rebem amb molta alegria, ja que comença el bon temps, els dies s’allarguen amb més llum solar, les temperatures són més agradables... A més, la primavera ens ofereix fruites i verdures en el seu millor moment, dolces i fresques. Coneixes la gran varietat de fruites i verdures de temporada que trobarem a partir d’ara?

Per la banda de les fruites tenim les maduixes, que són una fruita molt rica en àcid fòlic i vitamina C, a més d’ajudar-nos en la circulació i retenció de líquids. Les cireres, que són una fruita que tenen molta vitamina A, C i E, magnesi, ferro i potassi, es troben en el seu millor moment a partir del mes d’abril i maig. Les nespres són una fruita antidiarreica, diürètica i antioxidant, a més de ser molt beneficiàries per a la salut.  Les groselles són fruits vermells que podem utilitzar per preparar esmorzars nutritius, ja que tenen vitamina C, antioxidants, potassi i magnesi. I per últim, l’albercoc és una fruita molt bona de sabor i fàcil de menjar que ens aporta moltes vitamines i minerals.

En el cas de les verdures, aquesta temporada podem gaudir dels pèsols, que encara que estan presents durant tot l’any és a la primavera quan estan més gustosos. Cal tenir present que ens aporten un alt contingut en proteïnes, magnesi i fòsfor. Les carxofes, bones i apetitoses amb les quals es poden preparar grans receptes saludables, comencen a arribar al mes d’abril. Les faves, també un aliment típic de la primavera, aporten molta fibra, vitamines i minerals. I per últim, les pastanagues, consum de les quals s’inicia aquest mes d’abril.

És important tenir present que el consum de fruites i verdures és molt important, no només aquesta temporada, sinó tot l’any, ja que ens aporten molts nutrients i beneficis per al nostre cos. Als nostres punts de venda i també a River Centre Comercial en pots trobar de la màxima qualitat i a un preu irresistible.