Com fer un tast de cervesa a casa?

Els tasts són el pla ideal per gaudir i intercanviar les particularitats que ofereix la degustació d’un producte. Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Cervesa el primer divendres d’agost, des de Grup Hiper Pas et recomanem organitzar un tast de cervesa a casa teva i així poder assaborir amb els teus convidats les marques exclusives que trobaràs als nostres punts de venda i a River Centre Comercial.

Per a que aquesta degustació sigui tot un èxit, t’oferim una sèrie de consells a tenir en compte:

  1. 1. Els participants: Tria un mínim de 4 i un màxim de 10 convidats, depenent de l’espai que disposis i amb la idea que el tast no resulti avorrit ni es converteixi en un caos perquè hi ha molta gent.
  2. 2. La decoració: Prepara bé casa teva, ja que és important oferir un ambient acollidor i distès. Els detalls són importants: para la taula amb un petit bloc de notes i bolígrafs, a més d’alguns fruits secs, escopinyes, musclos, patates o trossos petits de pa blanc per acompanyar.
  3. 3. El producte: Escull entre 4 o 5 cerveses. Aquestes poden ser de diferents varietats, estils o sabors, segons la temàtica a la que dediquem la degustació. Comenceu a tastar-les de menor a major intensitat per no saturar els sentits i per evitar el risc de no ser capaços de detectar els sabors més lleugers.
  4. 4. La divulgació: És interessant preparar una part introductòria i fer una espècie de guió que ajudi a situar i diferenciar cadascuna de les cerveses que es tastaran: origen, història, matisos, graduació...
  5. 5. El servei: Tingues en compte la temperatura ideal de servei de cadascuna de les cerveses, entre 4 i 6 graus majoritàriament, tot i que les més potents que ho requereixen a partir de 8 graus. No te n’oblidis dels gots i ofereix els que mantinguin millor els aromes de cada cervesa, a més de ser transparents per apreciar bé el color de la cervesa.
  6. 6. Les impressions: Després de cada tast arriba el moment de valorar impressions i compartir amb la resta els teus convidats l’experiència. Què opineu de cada cervesa?

Si segueixes aquests consells, i compres les cerveses de màxima qualitat i al millor preu que t’oferim als nostres punts de venda on a més trobaràs marques en exclusiva, estem segurs que el tast de cervesa que organitzis a casa teva serà un èxit i els teus convidats voldran repetir.