Com escollir la teva mascareta facial

La mascareta facial és un producte cosmètic imprescindible per tenir cura de la teva pell i lluir un rostre amb més lluminositat i hidratació. En funció de si la teva pell és seca, grassa o sensible, et recomanem que escullis les millors mascaretes per a tu, entre les més comunes, que son:

  • - De minerals d’argila i sals: S’ha de barrejar amb aigua per aplicar-la al rostre. Es deixa actuar entre uns 15 i uns 20 minuts, amb l’objectiu de netejar la pell d’impureses i toxines. I, també, d'aportar minerals per revitalitzar la pell.
  • - De vel: És una màscara de cel·lulosa amb una loció que conté principis actius (com àcid hialurònic, col·lagen, vitamines o minerals), i que podem escollir en funció de les nostres necessitats. També es retira passats uns 15-20 minuts amb molta facilitat i, la loció que encara hi hagi al rostre, es pot aplicar per hidratar-lo fins que aquest l’absorbeixi completament. Aquest tipus de mascaretes minimitzen les arrugues i aporten lluminositat i hidratació al rostre, entre d’altres beneficis.
  • - Exfoliant: Està indicada per eliminant impureses i restos de pell morta. Per a la seva aplicació, s’han de realitzar moviments circulars que activin precisament la circulació. Una vegada hem acabat de donar-nos un massatge, ja podem retirar la resta de producte amb aigua.

Recorda que es recomana aplicar la mascareta facial, entre una i dues vegades a la setmana, encara que aquesta freqüència pot variar en funció de la teva pell i de l’època de l’any.

Amb aquests consells, ja només has de triar la mascareta perfecta, als nostres punts de venda i a River Centre Comercial i... Lluir una cara radiant!