L’atenció als nostres clients és un dels pilars del nostre Grup, que té com a missió oferir-los la màxima satisfacció en quant a servei, preu i qualitat dels nostres productes.

Diàriament, treballem perquè la visita als nostres punts de venda es converteixi en una experiència de compra única. La millora contínua és sempre present a l’hora de definir els espais i les diferents seccions dels nostres establiments, així com de seleccionar les noves marques i els millors productes i aplicar els darrers elements tecnològics. Tot això, amb uns equips professionals que tenen com a objectiu la màxima satisfacció dels nostres clients, ajudant-los en tot allò que necessitin. Fruit del nostre servei, comptem amb la fidelitat dels nostres consumidors, molts dels quals compren a les nostres botigues des de fa quaranta anys. Treballem també de manera constant en descobrir i incorporar nous conceptes de negoci, seguint les tendències del sector i les demandes de la societat.

Contacte

Si vols posar-te en contacte amb el nostre departament d’Atenció al client, pots fer-ho mitjançant:

+376 735 050

Targeta de fidelització

El nostre Grup compta amb milers de clients. Tant per a ells com per als nous clients, comptem amb una targeta de fidelització gratuïta, perquè puguin gaudir de molts avantatges com són la comunicació de novetats, promocions, regals i ofertes personalitzades, així com avantatges en altres empreses amb les que el Grup Hiper Pas té acords especials (descomptes en benzina, al circuit d’Andorra, etc.). La pots aconseguir demanant-la a les nostres botigues físiques o fent click aquí.

DEMANA LA TEVA TARGETA PLUS