Celebra la Setmana Santa amb la Mona de Pasqua!

Per Setmana Santa, una de les tradicions més arrelades és la mona de Pasqua. Els padrins i padrines no poden oblidar-se regalar la seva Mona al seu fillol o fillola el Dilluns de Pasqua. Voldries saber un mica més sobre la seva història?

Originàriament, la mona era un pastís fet de farina, sucre, ou i sal. Tenia forma rodona, estava coronada amb ous durs i no portava xocolata. Les referències més antigues a la mona les trobem al segle XV, i no va ser fins al segle següent quan es va afegir el cacau provinent d’Amèrica. Els ous es posaven per la relació simbòlica que aquests tenen amb l’arribada de la primavera i renéixer de la vida.

‘Si fem cas de la tradició, s’haurien de posar tants ous com anys té el nen, fins que aquest compleix dotze anys’

Amb el temps, molts d’aquests ous s’han canviat directament per pollets de color groc. I, el pastís, per construccions de xocolata de vaixells, cotxes, naus espacials... Decorades amb plomes de colors molt vius i les figuretes dels seus personatges favorits.

Vols saber quines construccions i figuretes seran les protagonistes d’aquest Dilluns de Pasqua? Vine a descobrir-lo als nostres punts de venda!