Celebra el Carnaval amb Grup Hiper Pas

Entre el divendres 25 de febrer i el dimarts 1 de març, celebrem el Carnaval. Una festa que, amb la instauració del cristianisme a Europa es va convertir en un moment únic de celebració i disbauxa, per part de les classes més populars, tot just abans de l'inici de la Quaresma.

Amb el Carnaval, comença la festa, amb disfresses i fantasia. A l'hora de maquillar-te, res com buscar inspiració a Internet, per tal de definir quin look vols aconseguir. Aquest any, amb la mascareta, aposta per un maquillatge real que destaqui la teva mirada, sigui felina o de fantasia. Perquè, amb els ulls, ho podem dir tot!

A The Pretty Hair podràs descobrir les millors ombres d’ulls, pestanyes postisses, purpurines i les joies per al rostre de les marques Essence, Catrice i Sleek. Les nostres expertes en bellesa t'assessoraran de manera personalitzada, perquè obtinguis un look perfecte. Per això, et recomanaran un maquillatge tipus neó que destaqui els teus ulls i un set de maquillatge amb diferents colors, pinzells, brillantines i, sobretot, plantilles que et permetin fer uns dissenys perfectes. I, recorda, que una bona hidratació i una prebase són imprescindibles per fixar bé el maquillatge.

Respecte al cabell, demana pels nostres retoladors de diferents colors que se'n van amb una rentada i atreveix-te amb pentinats que ressaltin la teva mirada!