Celebra el Carnaval amb Grup Hiper Pas

Entre el dijous 16 i el dimecres 22 de febrer celebrem el Carnaval. Una festa que, amb la instauració del cristianisme a Europa es va convertir en un moment únic de celebració i disbauxa, per part de les classes més populars, tot just abans de l'inici de la Quaresma.

Amb el Carnaval, comença la festa amb disfresses i fantasia. I en els nostres punts de venda i a River Centre Comercial estem preparats per ajudar-te: troba la millor disfressa per gaudir d’aquesta setmana de diversió. Per completar el teu look, el teu aliat serà el maquillatge: busca inspiració per internet per tal de definir quin look vols aconseguir. Aquest any, aposta per un maquillatge que destaqui la teva mirada, sigui felina o de fantasia. Perquè amb els ulls ho podem dir tot!

A The Pretty Hair podràs descobrir les millors ombres d’ulls, pestanyes postisses, purpurines i les joies per al rostre de les marques Essence, Catrice i Sleek. Les nostres expertes en bellesa t'assessoraran de manera personalitzada, perquè aconsegueixis un look perfecte. Per això, et recomanaran un maquillatge tipus neó que destaqui els teus ulls i un set de maquillatge amb diferents colors, pinzells, brillantines i, sobretot, plantilles que et permetin fer uns dissenys perfectes. I recorda que una bona hidratació i una pre-base són imprescindibles per fixar bé el maquillatge.

Respecte al cabell, demana pels nostres retoladors de diferents colors que se'n van amb una rentada i atreveix-te amb pentinats que ressaltin la teva mirada!

Feliç Carnaval!