Beneficis de tenir un animal de companyia

A les llars, les mascotes fan molta companyia, i de seguida es converteixen en un/a més de la família. Aquí et mostrem alguns dels beneficis d'adoptar una mascota i compartir temps amb ella:

  • - T’ajuden a estar més actiu. Els animals domèstics et fan moure constantment i que juguis amb ells. T'ajuden a mantenir-te actiu i, fins i tot, les mascotes que necessiten sortir al carrer -com ara els gossos-, t'ajuden a sortir a passejar o córrer i gaudir de les activitats a l'aire lliure.
  • - Augmenten les teves relacions socials. Sortir a passejar amb la teva mascota fa que puguis ampliar el teu cercle social amb persones amb interessos similars als teus i socialitzar amb ells.
  • - Fan que tinguis millor autoestima. Els animals de companyia redueixen el sentiment de soledat i fan que et sentis estimat constantment. Afavoreixen la visió positiva del nostre entorn i fan que es redueixi l’estrès.

Per tenir cura de la teva mascota, ofereix-li les millors marques d'alimentació i de cura per al seu pèl, que trobaràs als nostres punts de venda. I, així, també la veuràs feliç a ella!