Avís legal i Política de Privacitat

Aquesta web és titularitat de MERCACENTER SAU, propietària del Grup Hiper Pas, amb domicili social a Prat de la Coma s/n (Les Bons) AD200 Encamp, Principat d’Andorra. 

Ens comprometem a assegurar que la teva informació personal es trobi protegida i no sigui utilitzada de forma indeguda. 

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions que s’inclouen en aquest Avís Legal i Política de Privacitat on expliquem qui és el responsable del tractament, amb quina finalitat es tractarà la teva informació personal, així com la seva protecció. 

A través de la nostra Política de Privacitat podràs conèixer l’ús que el grup Grup Hiper Pas dóna a les teves dades personals quan visites la nostra web o interactues amb nosaltres. 

També es detallen els drets relacionats amb la teva privacitat i la manera en què la legislació andorrana de protecció de dades et protegeix (www.apda.ad). 

És important que llegeixis la present Política de Privacitat perquè sàpigues en tot moment com i per què utilitzem les teves dades.

LA NOSTRA PÀGINA WEB

La nostra web ofereix informació, en la mesura del possible, sempre actualitzada del nostre Grup. És possible que en algun moment els continguts de la web puguin mostrar informació provisional sobre alguns productes, o fins i tot algun error involuntari que es procediria d’immediat a la seva correcció. 

MERCACENTER SAU és l’empresa responsable d’aquesta web, així com del tractament de les dades personals portades a terme per la seva part o en el seu nom.

QUINES DADES PERSONALS I TÈCNIQUES RECOPILEM

Tota la informació referent a una persona que permet procedir a la seva identificació. Això no inclou les dades de les quals s’ha eliminat la identitat (dades anònimes). 

Recopilem diversos tipus de dades sobre els nostres clients i les persones que visiten la web del Grup Hiper Pas. Aquestes dades personals s’engloben en les següents categories:

 • Dades tècniques: adreça del protocol d’Internet (IP), dades d’inici de sessió, tipus i versió del navegador, configuració de l’ús horari i ubicació, tipus i versió dels plugins del navegador, sistema operatiu i plataforma, així com altres tecnologies que puguis utilitzar en els teus dispositius per accedir a aquesta web.
 • Dades d’ús: informació rellevant sobre l’ús que fas a la nostra web, així com dels nostres productes i serveis.
 • Dades de rastreig: informació que nosaltres, o tercers, recopilem sobre tu mitjançant l’ús de galetes i tecnologies de rastreig similars, com les balises web, els píxels o els identificadors mòbils.
 • Dades de màrqueting i comunicació: dades sobre les teves preferències a l’hora de rebre màrqueting directe de nosaltres o de tercers, així com les preferències de comunicació.
 • Dades personals; la informació que podem recopilar de tu és nom i cognoms, gènere, adreça de correu electrònic, adreça complerta (carrer. número, pis, codi postal, país de residència), número de telèfon, data de naixement, estructura de la llar. Aquestes dades són proporcionades per tu mateix en complimentar els formularis corresponents i en prestar òbviament el teu consentiment exprés al seu ús en acceptar la nostra Política de Privacitat.

També recopilem, utilitzem i compartim dades agregades de tipus estadístic o demogràfic, independentment de la seva finalitat. Les dades agregades poden extraure’s de les teves dades personals ja que no revelen la teva identitat directament ni indirectament. Per exemple, podem afegir les dades d’ús per calcular el percentatge d’usuaris que accedeix a una determinada característica de la web. La web del Grup Hiper Pas utilitza per a estadístiques la suite de Google Analytics.

COM RECOLLIM LES TEVES DADES

Utilitzem diversos mètodes per recopilar dades teves, entre ells:

 • Interaccions directes. Pots donar-nos les teves dades identificatives i de contacte mitjançant els nostres formularis o posant-te en contacte amb nosaltres per telèfon, correu postal, correu electrònic, xat o xarxes socials. Això inclou les dades personals que ens proporciones quan et subscrius al nostre newsletter, realitzes una consulta o sol·licites enviament d’informació, et comuniques amb nosaltres mitjançant les xarxes socials, participes en una promoció o una enquesta , o et poses en contacte amb el servei d’Atenció al Client.
 • Interaccions o tecnologies automatitzades. Quan interactues amb nosaltres, fins i tot a través de la web del Grup Hiper Pas, podem recopilar de forma automàtica dades tècniques sobre el teu equip, les accions de navegació i els corresponents patrons. També podem recopilar dades de rastreig quan utilitzes la nostra web o quan fas clic en un dels nostres anuncis (fins i tot en els que es trobin en pàgines web de tercers).
 • Tercers o fonts disponibles al públic. També podem rebre dades personals de tercers relacionades, i això inclou dades tècniques i/o de rastreig procedents de proveïdors d’anàlisis estadístiques, xarxes publicitàries o proveïdors de dades de recerca, dades procedents de tercers que compten amb el teu consentiment per compartir les teves dades personals amb nosaltres, com les xarxes socials o les pàgines web de ressenyes.

COM UTILITZEM LES TEVES DADES PERSONALS

Només utilitzem les teves dades personals quan ens ho permet la llei. Et demanarem consentiment en aquells casos en que la llei ens obliga i sempre tindràs dret a retirar-lo en qualsevol moment.

PUBLICITAT, MÀRQUETING I LES TEVES PREFERÈNCIES DE COMUNICACIÓ

Ens reservem el dret a utilitzar les teves dades identificatives i de contacte, rastreig, ús i perfil per crear una imatge del que creiem que pots voler o necessitar, o bé del que pot ser del teu interès. Aquest ús ens permet decidir quins productes, serveis i ofertes poden ser rellevants per a tu per tal de parlar-te’n. Aquest procés rep el nom de «màrqueting directe». 

Portem a terme les nostres accions de màrqueting directe mitjançant correu electrònic, trucades telefòniques i SMS.  

Sempre procurem deixar molt clar a la nostra web què fem i quines comunicacions t’enviarem, fins i tot quan decideixes donar-te d’alta al newsletter. Per descomptat, tens dret a canviar d’opinió sempre que vulguis i donar-te de baixa d’aquests serveis. La forma més senzilla de cancel·lar la teva subscripció consisteix en fer clic a l’enllaç per donar-se de baixa que trobaràs al final de cada comunicació. 

No obstant això, hi ha moltes formes diferents de veure anuncis del Grup Hiper Pas, no totes elles relacionades amb l’ús de les teves dades personals. Per exemple, de vegades comprem espais de publicitat clàssica en el món real, a pàgines web i a xarxes socials. Si veus anuncis del Grup Hiper Pas en pàgines web o xarxes socials, és possible que no estiguin dirigits específicament a tu, sinó que senzillament hàgim comprat l’espai per publicitar-nos.  

Les dades de rastreig, i en particular les galetes, ens ajuden a oferir publicitat en pàgines web i xarxes socials que creiem que poden ser del teu interès i/o dels clients potencials del Grup Hiper Pas. Les galetes utilitzades per a tal fi solen instal·lar-se a la nostra web; el seu ús inclou el re-targueting. 

Les galetes també poden dir-nos si has vist un determinat anunci o quant de temps ha passat des que l’has vist i ens permet avaluar l’eficàcia dels nostres anuncis i controlar el nombre de vegades que se li mostraran a una persona. Les galetes també ens ajuden a saber si obres els correus electrònics de caràcter comercial que enviem per tal d’enviar-te sempre temes del teu interès. 

Gairebé totes les galetes relacionades amb la publicitat formen part de les xarxes publicitàries en línia de tercers. No controlem les galetes instal·lades per les xarxes publicitàries. 

Si vols saber alguna cosa més sobre les dades de rastreig, especialment sobre les galetes, contacta via email amb nosaltres.

GALETES O COOKIES

Tal com explicàvem en l’apartat “Publicitat, màrqueting i les teves preferències de comunicació”, les galetes són una eina que utilitzem (nosaltres i tota persona/empresa que operi a Internet) amb finalitats publicitàries. 

Les galetes recopilen informació sobre l’ús dels visitants a la web, ajudant-nos a millorar-ne el seu funcionament i la teva experiència com a client. 

També hi ha galetes que permeten al Grup Hiper Pas, recordar la teva selecció d’opcions (com el teu nom d’usuari, si correspongués, idioma o la regió en la que et trobes) i personalitzar les funcions que t’ofereix. Aquestes galetes també serveixen per recordar els canvis que facis a la mida del text, les fonts i la resta de components personalitzables de la pàgina web, a més de per oferir alguns dels serveis més sol·licitats, com la reproducció de vídeos o els comentaris del blog. 

Hi ha galetes que recopilen informació sobre els teus hàbits per tal d’oferir-te publicitat adaptada als teus interessos (consulta l’apartat “Publicitat, màrqueting i les teves preferències de comunicació”).  

Al navegar per la nostra web és possible que el teu dispositiu o navegador rebi galetes de tercers, per exemple, en accedir al contingut inserit o enllaços a xarxes socials. Val la pena recordar que nosaltres no tenim accés, ni controlem les galetes utilitzades per aquestes empreses ni per les pàgines web de tercers, recomanant que les visiti’s per a major informació. 

Pots configurar el teu navegador per acceptar o bloquejar totes o algunes de les galetes, o bé perquè t’avisi quan les pàgines web instal·lin o accedeixin a les galetes. Tingues en compte que, si optes per desactivar o rebutjar les galetes, determinades seccions actuals o futures d’aquesta web podrien no funcionar o ser inaccessibles per a tu.

REVELACIÓ DE DADES PERSONALS

Ens reservem el dret a compartir les teves dades personals amb les finalitats que estableix aquesta Política de Privacitat sempre que la legislació vigent ho permeti. 

Si la nostra empresa adquirís, es fusionés o experimentés alguna modificació en la seva titularitat, els nous propietaris es reserven el dret d’ utilitzar les teves dades personals de la manera establerta en la present Política de Privacitat, així com d’informar-te’n.

SEGURETAT DE LES TEVES DADES

Comptem amb mesures de seguretat adequades per evitar que les teves dades personals es perdin accidentalment, es divulguin o es vegin afectades per modificacions, usos o accessos no autoritzats. A més, l’accés a les teves dades personals es limita a aquells empleats, agents, contractistes i tercers que necessiten conèixer-les per complir amb la seva obligació contractual, subjectes a la deguda confidencialitat i que únicament tractaran les teves dades personals d’acord amb les nostres instruccions.

ENLLAÇOS A TERCERS

La nostra web pot incloure enllaços a pàgines web, plugins i aplicacions de tercers. Fer clic a aquests enllaços o habilitar aquestes connexions podria donar permís a tercers per recopilar o compartir dades relacionades amb tu. No controlem aquestes pàgines web externes i no podem fer-nos responsables de les seves Polítiques de Privacitat. Quan surtis de la nostra web, et recomanem que llegeixis sempre la Política de Privacitat de totes les web que visites.

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Només conservarem les teves dades personals el temps necessari per dur a terme el que va originar la seva recollida. 

En determinades circumstàncies, també pots demanar-nos que eliminem les teves dades dels nostres fitxers. Consulta l’apartat “Els teus drets” per obtenir més informació al respecte.

ELS TEUS DRETS

La nostra Legislació en relació a la Protecció de Dades empara els següents drets:

 • Dret d’informació: tenim la obligació d’informar-te de l’ús que donem a les teves dades.
 • Dret d’accés: aquest dret et permet demanar el que coneixem de tu.
 • Dret de rectificació: et dóna dret a obligar-nos a corregir les dades personals relacionades amb tu que puguin ser imprecises o estiguin incomplertes. El responsable del tractament pot sol·licitar a la persona interessada que aporti els documents necessaris per acreditar la correcció i la realitat de les noves dades.
 • Dret de supressió: permet sol·licitar l’eliminació de les dades personals relacionades amb tu que puguem tenir, entre altres motius, perquè consideris que ja no són necessàries pels fins pels quals van ser recollides. El responsable pot denegar aquest dret en els supòsits previstos per la Llei.
 • Dret a la restricció del tractament: en determinades circumstàncies, aquest dret et permet demanar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades personals. Pot ser perquè s’hagi impugnat la inexactitud de les dades personals, durant el termini que permet al responsable la seva verificació, quan s’hagi exercit oposició al tractament de les dades, mentre es verifiquen els motius, o bé quan el responsable ja no necessiti les dades, però l’interessat les necessiti per la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a la portabilitat de les teves dades: et permet sol·licitar i rebre les teves dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i fins i tot transmetre-les a un altre responsable quan el tractament es basi en el consentiment o en un contracte i es realitzi per mitjans automatitzats.
 • Dret d’oposició: aquest dret et permet oposar-te a que seguim tractant les teves dades personals. En aquest cas, MERCACENTER SAU deixarà de tractar les teves dades, excepte per motius legítims i de necessitat, o per l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

Aquests drets queden subjectes a la legislació vigent al Principat d’Andorra en matèria de Protecció de Dades. Per qualsevol informació detallada sobre la nostra legislació pots consultar la web de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, www.apda.ad. 

No obstant això, si vols exercir algun dels drets anteriorment esmentats, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres via email. 

És probable que haguem de demanar-te certa informació per ajudar-nos a confirmar la teva identitat i garantir el dret d’accés a les teves dades personals (o exercir qualsevol altre dret). Es tracta d’una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es revelin a una persona que no tingui dret a conèixer-les. També ens reservem el dret a posar-nos en contacte amb tu per demanar-te informació addicional en relació amb la teva sol·licitud i agilitzar la nostra resposta.

COM PARLAR AMB GRUP HIPER PAS PER TRACTAR TEMES RELACIONATS AMB LA PRIVACITAT

Si tens algun dubte en relació amb aquesta Política de Privacitat, vols exercir algun dels teus drets o necessites ajuda amb els nostres productes i serveis o amb algun aspecte d’aquesta web, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic a l’adreça clients@gruphiperpas.com  

MODIFICACIÓ DE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT

La política de galetes del lloc www.gruphiperpas.com ha estat actualitzada el mes de Juny del 2020. Grup Hiper Pas es reserva el dret a modificar-la en el cas que existeixi un canvi en la legislació vigent o per criteris propis empresarials. Podràs consultar tots els canvis en aquesta web.