Aquest estiu, gaudeix en família al Circuit Andorra-Pas de la Casa!

A Grup Hiper Pas tenim el compromís de donar suport a aquelles iniciatives que fomentin el desenvolupament esportiu, social, mediambiental i cultural del Principat d’Andorra. Per aquest motiu, estem molt orgullosos del nostre patrocini al Circuit Andorra-Pas de la Casa, el circuit permanent més alt del món ubicat al Pas de la Casa, a 2.400 metres d’altitud.

La geografia i la climatologia configuren la identitat del circuit i, sens dubte, si hi ha res que el diferencia de la resta de circuits i configura l’ADN del traçat són el gel i la neu. Per això acullen esdeveniments tan singulars com les GSeries o el Trophée Andros, el qual recentment va anunciar la data per aquest any 2023, els dies 15 i 16 de desembre, i competició la qual també Grup Hiper Pas patrocina.

No obstant això, el Circuit Andorra-Pas de la Casa està obert tot l’any i permet fer activitats tots els mesos, perquè grans i petits puguin gaudir del motor i de la competició. Aquest estiu, des de Grup Hiper Pas, et recomanem que no desaprofitis l’oportunitat única que suposa rodar en un circuit a 2.400 metres d’altitud i viure una experiència inoblidable amb la teva família.

Activitats al Circuit Andorra-Pas de la Casa

Per exemple, fins al 5 de setembre, podràs pilotar un kart i fer curses amb els teus. A més a més, aquest estiu el Circuit ha renovat la imatge dels seus karts, recreant la saga de pel·lícules de Disney 'Cars': podràs pilotar sobre Rayo McQueen, Doc Hudson, Sally o Mate! I no només això, sinó que els més petits podran pujar a un kart biplaça per compartir la conducció amb un adult.

Però si el que vols és conduir una moto o un cotxe de competició, aquest estiu també podràs fer-ho al Circuit Andorra-Pas de la Casa llogant-los amb l’equipament adequat. I si vols viure en primera persona la sensació que transmet un autèntic prototip de competició, pilotat en mans d’un expert pilot de carreres, també tindràs l’oportunitat.

Sens dubte, es tracta d’una activitat pensada per a tota família després de passar pels nostres establiments del Pas de la Casa i d’aquesta manera tancar una jornada magnífica en família. A més a més, recorda que del 13 de juliol al 20 d’agost del 2023 els clients del Grup Hiper Pas tenen un descompte del 10% en el lloguer de karts o motos. Aprofita-ho!