Amb Grup Hiper Pas, aconsegueix els teus propòsits per a aquest 2022!

Comencem l’any i, a part de fer balanç de l’anterior, sovint ens fem nous propòsits. Alguns es repeteixen d’un any a l’altre, d’altres són nous... El que sí que volem dir-te és que des de Grup Hiper Pas et volem ajudar que es compleixin!

  • - Si t’has plantejat fer més exercici, al gimnàs o a l’aire lliure, descobreix tot el tèxtil que tenim a Hiper II i també a M.Center Ski: malles, samarretes, dessuadores, sabatilles esportives, botes de muntanya, etc. Només has de decidir quin esport vols fer.
  • - Fer dieta per perdre pes és un altre clàssic. Nosaltres et recomanem que, més que posar-te a règim, aprenguis a menjar de manera saludable. Als nostres punts de venda, trobaràs aliments frescos i de temporada, eco-bio, etc. perquè no renunciïs a res i, alhora, baixis de pes.
  • - Cuidar-se una mica més, pell, cos, cabell és un altre objectiu que requereix constància, però que amb una bona rutina i adaptada a les teves necessitats és fàcil. No saps com? Vine a The Pretty Hair, on amb una diagnosi prèvia et podrem aconsellar sobre allò què més et convé per cuidar-te.
  • - Estalviar per poder fer un viatge, canviar els mobles, els electrodomèstics... des de Grup Hiper Pas t’ajudarem, perquè durant tot l’any pots gaudir d’increïbles promocions, preus irresistibles i ofertes Targeta Plus pensades només per a tu!
  • - Aprendre coses noves com un idioma, llegir més... Descobreix amb nosaltres noves maneres de cuinar, de decorar la llar, de fer esport... llegint els nostres posts en quatre idiomes al web i a les xarxes socials del Grup.
  • - Ser més sostenible és un altre objectiu que ara més que mai ens posem: reciclar més i millor, no malbaratar aliments, diferenciar entre data de caducitat i consum preferent, etc. També és un dels nostres propòsits per aquest any. Per això, anirem compartint amb tu moltes iniciatives que hem posat i posarem en marxa al llarg del 2022.

A què esperes? Si no tens definits els teus propòsits, fes-lo ja! I, si els compartim, segur que els aconseguirem!