Amb Grup Hiper Pas aconsegueix els teus nous propòsits per aquest curs!

Acaba l’estiu, tornem a la rutina postvacacional i sovint aprofitem l’inici d’un nou curs com un punt d’inflexió per elaborar una llista amb nous propòsits. Potser alguns es repetiran d’un any a l’altre, però segur que d’altres són nous.

Sigui com sigui, a Grup Hiper Pas estem al teu costat per ajudar-te a que es compleixin! Per això, et proposem una sèrie d’objectius per aquesta tardor:

  1. 1. Perdre pes acostuma a ser-hi a tots els llistats de nous propòsits. Moltes vegades els excessos de l’estiu han deixat petjada i ara és moment de donar-li la volta. Nosaltres et recomanem que el més important és aprendre a menjar de manera saludable i tenir cura de la teva alimentació. Als nostres punts de venda i a River Centre Comercial trobaràs aliments frescos i de temporada, a més de productes ecològics i biològics, per a que no renunciis a res, però t’ajudi en el teu objectiu.
  2. 2. Fer més esport és un altre clàssic. Hagis decidit practicar exercici a l’aire lliure, al gimnàs o a casa teva, vine a MercaCenter Ski, Hiper II i a River Centre Comercial, hi trobaràs tot el tèxtil, al millor preu, per a que només hagis de decidir quin esport practicar.
  3. 3. Tampoc podem oblidar-nos de tenir una millor cura de la nostra pell i cabell. Exfolia i hidrata la pell del rostre i cos alhora que li dones més lluminositat per a la tardor. Repara i nutreix el teu cabell. No saps com? Vine a The Pretty Hair, on les nostres especialistes et recomanaran els productes més adaptats a les teves necessitats.
  4. 4. Després de totes les despeses que hem tingut a l’estiu, sempre pensem en estalviar més. I en aquest aspecte a Grup Hiper Pas estem al teu costat. Perquè al llarg de tot l’any t’oferim increïbles promocions, grans descomptes, preus irresistibles i ofertes úniques amb la teva Targeta Plus. Encara no la tens? No ho dubtis més i aconsegueix la teva!
  5. 5. Llegir més. No cal que dediquis tota una tarda sencera, sinó que amb una estona cada dia podràs gaudir de les darreres novetats literàries. I aquestes les trobaràs a River Centre Comercial.
  6. 6. Descansar més i millor és, també, un propòsit que mai falla. La millor fórmula és adaptar un bon hàbit horari, però també cal tenir en compte el parament de la llar. Un nou conjunt de llençols ens ajudarà a agafar millor la son i descansar com ens cal. Vine a Hiper II i a River Centre Comercial per descobrir les últimes tendències per a casa teva.
  7. 7. Ser més sostenible. Recorda les ‘3 R’: Redueix, Reutilitza i Recicla. És important reduir les pèrdues i els residus d’aliments, saber com reciclar i posar-ho en pràctica, i donar-li una segona vida als productes.
  8. 8. Aprendre coses noves, com per exemple un idioma nou. Mai és tard per millorar les nostres aptituds!
  9. 9. Redecora la teva llar. Al tornar de les vacances és un moment ideal per donar-li una aire nou a casa teva. Acosta’t als nostres punts de venda i descobreix les millors opcions per convertir-te en un gran decorador o decoradora!