A Grup Hiper Pas trobaràs els aparells per la cura personal de tota la família

Has sumat alguna vegada tots els petits aparells elèctrics per la cura personal que hi ha a casa teva? Segur que tens molts més dels que t’imagines!

Cada membre de la teva família té unes necessitats específiques a l’hora de tenir cura del seu cabell. Les adolescents solen utilitzar molt les planxes de cabell (per allisar o ondular); les mares, els assecadors (que els volem que pesin poc i siguin molt potents alhora que no ens maltractin el cabell); mentre que els homes volen l’últim model d’afaitadores per aconseguir un apurat perfecte! Els pares, a més, solen tallar el cabell dels seus fills petits amb talladors perquè és molt més còmode per a tots. Però també hi ha làmpades d’ungles, llimes elèctriques, estimuladors facials, aparells de massatge corporal, depiladores... per poder cuidar-nos sense sortir de casa.

A molts dels nostres punts de venda i al The Pretty Hair, tenim una secció de petits aparells elèctrics d’estètica per tenir cura de tu i de tots els teus, de manera professional. T’hi esperem!