Comencem l’any 2023 amb més força i optimisme, al costat del nostre país!

Ara que ha finalitzat l’any 2022, fer la feina de rememorar tot l’any ens porta imatges que poden semblar llunyanes, però que no ho són tant: fa dotze mesos encara portàvem la mascareta, hi havia certes restriccions i encara quedaven uns mesos de lluita contra els contagis de la Covid. Ara, si l’anterior va ser diferent, estem vivint una època nadalenca més semblant a la d’anys previs a la malaltia i amb un cert optimisme per aquest 2023.

Aquest 2022, per a nosaltres, ha sigut un any especial. Hem fet un pas més en la nostra digitalització, amb el nou web de The Pretty Hair on poder descobrir les marques i productes més pioneres del sector. A més a més, hem arribat a un acord gràcies al qual els productes de Granier arriben a casa teva amb CityXerpa, cosa que permet gaudir d’un esmorzar, dinar o sopar de qualitat sense sortir de casa.

Així mateix, hem treballat en la remodelació integral de River Centre Comercial, i al llarg d’aquest any han vist la llum una nova façana així com les noves seccions de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, peixateria, fruites i verdures, i el nou espai Eco River amb tots els productes naturals, ecològics, bio i especials per a totes les intoleràncies. Tots aquests canvis ofereixen al client una nova experiència de compra al centre de Sant Julià de Lòria, amb les millors seccions de frescos.

De nou, aquest 2022 hem seguit apostant pel nostre país. Hem col·laborat amb campanyes per estalviar el malbaratament alimentari, per recollir aliments per als més necessitats, i per separar correctament els residus. També, conscients de la necessitat de ser responsables, respectuosos i transparents amb l’entorn que ens envolta, hem canviat les nostres bosses de caixa i només oferim unes de paper, realitzades amb productes naturals, renovables, biodegradables i sostenibles.

A la vegada, donem suport a diferents iniciatives que fomenten el desenvolupament esportiu i cultural del Principat. Per aquest motiu, patrocinem esports d’equip com el VPC Andorra Rubgi, el voleibol River Andorra i el FC Pas de la Casa; així com esportistes d’elit com els pilots de cotxes Edgar Montellà i Raül Ferré, l’esquiador Bartu Gabriel i l’alpinista Stefi Troguett. També col·laborem amb competicions i iniciatives esportives com el Trofeu Andros i GP series de curses de gel, la Trobada Internacional U6-U8 d’esquí i l’escola de tenis i pàdel de La Massana. En el camp cultural, donem suport a la Saison Culturelle Française en Andorra, l’Esbart Sant Romà d’Encamp, l’Agrupació Sardanista d’Encamp, el cor de Petits Cantors, el Canòlich Music Festival i la Temporada d’Òpera d’Andorra.

Tot aquest camí recorregut consolida la nostra idea que estar al costat del nostre país i donar suport a la societat, cultura i esport d’Andorra continua sent necessari. El vincle amb el Principat i la solidaritat són al nostre ADN, però com també altres valors que tenim ben arrelats: el compromís amb les persones, la nostra actitud positiva per fer front a les adversitats i el treball en equip. Tot això ens fa mirar aquest 2023 amb molt optimisme, segurs d’encetar-lo amb més força i preparats per continuar el camí engegat. Us desitgem un Bon Any Nou!